Gabriela Ruse a pus punct final primei experiențe pe tabloul principal la US Open. Marketa Vondrousova, finalistă la Jocurile Olimpice în urmă cu aproximativ o lună, a fost mai puternică. Și asta în ciuda faptului că reprezentanta României a luat un start de vis.
SIMONA HALEP S-a CALIFICAT ÎN TURUL 2 LA US OPEN 2021, DUPĂ UN MECI EXCELENT CU GIORGI
Tricolora a intrat în partidă cu foarte mult curaj și a realizat două break-uri la început, cu care s-a desprins la 3-0. Ruse a păstrat avantajul și ceva mai târziu în set (5-2). Sportiva din Cehia și-a ridicat însă nivelul de la acest scor și a revenit în joc și în set.
US Open
Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul US Open! Unde va fi expusă ținuta
28/09/2021 LA 11:30

Marketa Vondrousova a legat 11 game-uri la rând

După ce a restabilit egalitatea la 5-5, Vondrousova a trecut în avantaj, și-a fructificat avantajul serviciului, iar de aici nu a mai cedat inițiativa. Vicecampioana olimpică s-a impus în primul "act" cu 7-5.
https://i.eurosport.com/2021/07/31/3189096.jpg
Gabriela Ruse nu s-a mai putut mobiliza, iar în setul secund a cedat la zero. Așadar, de la 5-2, adversara ei a câștigat 11 game-uri la rând și s-a calificat după o oră și 29 de minute de joc.
Românca s-a calificat pentru a treia oară pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, după alte două prezențe la Wimbledon. Încă este în căutarea primei victorii la acest nivel, dar Ruse are tot viitorul înainte. Dacă menține ritmul din ultima perioadă, are toate șansele să pătrundă în Top 100 mondial.
Gabriela Ruse a fost a doua reprezentantă a României care a părăsit deja competiția,după Irina Begu, care a fost învinsă la rândul ei în două seturi de Andrea Petkovic.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
20/09/2021 LA 15:24
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
18/09/2021 LA 15:14