Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Simona Halep, calificare en-fanfare în turul 3 la US Open 2021! Victorie clară cu Kucova

Irina Aldea

Publicat 01/09/2021 la 20:20 GMT+3

Simona Halep se califică în turul al treilea la US Open 2021 după ce trece fără emoții de Kristina Kucova, ocupanta locului 111 WTA.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

După ce a trecut în primul tur de Camila Giorgi, campioana de la Montreal, Simona Halep s-a impus și în turul secund la US Open 2021 în fața Kristinei Kucova cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc. Campioana noastră a făcut un meci solid în fața sportivei din Slovacia și a risipit grijile privind accidentarea de la coapsă.
În primul set, Simona Halep a fost în control total și a obținut trei break-uri, dar a avut și un moment mai slab când și-a cedat serviciul, oferindu-i adversarei șansa de a egala la 3. Din acel moment însă, sportiva noastră nu a mai cedat niciun game. În setul secund, Simo a obținut break-ul încă din debut, câștigarea partidei devenind o chesitune de timp.
Acum, pentru un loc în optimile de finală, Simona Halep se va duela cu învingătoarea meciului dintre Elena Rybakina, favorită numărul 19 pe tabloul feminin de tenis, și Caroline Garcia, ocupantă a locului 62 WTA în prezent.

Simona Halep merge în turul 3 la US Open 2021

Cel mai bun rezultat la Simonei Halep la New York a fost la ediția din 2015, atunci când a ajuns până în semifinale. Turneul de la US Open este singurul turneu de Grand Slam în care Simona Halep nu a ajuns în finală. Chinuită de accidentări în 2021, sportiva noastră speră să-și ia revanșa la turneul american.
România mai are pe tabloul principal de la US Open o singură reprezentantă. Este vorba despre Sorana Cîrstea (care o întâlnește în turul secund pe Shelby Rogers). Din păcate, Irina Begu, Ana Bogdan și Gabriela Ruse au fost eliminate încă din turul întâi la Flushing Meadows.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo