Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Simona Halep se califică în turul 2 la US Open 2021, după un meci excelent cu Giorgi

Irina Aldea

Actualizat 30/08/2021 la 19:57 GMT+3

Simona Halep, semifinalistă în 2015 la US Open, s-a calificat în turul al doilea la ediția din acest an după ce a trecut de Camila Giorgi în două seturi.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a făcut un meci mare în turul inaugural la US Open 2021 în compania italiencei Camila Giorgi. Românca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 7-6 (3), la capătul unui meci care a durat o oră și 35 de minute de joc. Aceasta este cea de-a doua victorie a Simonei în fața Camilei Giorgi, după un succes pe hard datând din 2015. În turul următor, Simona se va duela cu Kristina Kuchova (lucky loser), care a trecut în primul tur de Ann Li, scot 7-5, 6-1.
În primul set, un singur break a făcut diferența în favoarea Simonei Halep. La scorul de 4-4, românca a reușit retururi foarte bune, cumulate cu câteva erori ale italiencei, și a reușit să treacă în față pentru prima dată în manșă. În acel moment, aflată la serviciu, Simona Halep a făcut un game la 0 și a închis setul jucând un tenis foarte solid.
În setul al doilea, Simona Halep a continuat să domine jocul, mai ales la serviciu, iar la retur a provocat-o adesea pe Giorgi să iasă din zona de confort, împingând-o să greșească. Giorgi a încercat și ea să revină în meci și a obținut break-ul chiar când Simona servea pentru prima dată pentru meci, dar apoi a cedat imediat pe propriul serviciu. Simona nu a mai ratat a doua oară.

Simona Halep se califică în turul al doilea la US Open 2021 după victoria cu Giorgi din primul tur

Cel mai bun rezultat la Simonei Halep la New York a fost la ediția din 2015, atunci când a ajuns până în semifinale. Turneul de la US Open este singurul turneu de Grand Slam în care Simona Halep nu a ajuns în finală. Chinuită de accidentări în 2021, sportiva noastră speră să-și ia revanșa la turneul american.
România mai are pe tabloul principal de la US Open 4 reprezentante. Este vorba despre Sorana Cîrstea (care o întâlnește în primul tur pe Veronika Kudermetova), Irina Begu (duel cu Andrea Petkovic în turul inaugural), Ana Bogdan (duel cu Rebeka Masarova) și Gabriela Ruse (duel cu Marketa Vondrousova).
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo