Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Iga Swiatek merge în turul 3 la US Open 2021 după o remontada cu emoții în fața Fionei Ferro

Irina Aldea

Publicat 02/09/2021 la 21:14 GMT+3

Iga Swiatek a trăit periculos în meciul din turul al doilea la US Open, dar până la urmă s-a calificat în runda a treia după o remontada cu emoții în fața Fioneri Ferro.

Iga Swiatek

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek, campioana din 2020 de la Roland Garros, s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021 după ce a trecut de Fiona Ferro, ocupanta locului 74 WTA, cu scorul de 3-6, 7-6 (3), 6-0, la cappătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc. Acum, ea se va duela în continaure cu favorita numărul 28, Anett Kontaveit.
Tânăra sportivă din Polonia a trăit periculos meciul din turul secund, iar Fionei Ferro nu i-a lipsit mult chiar să câștige în fața favoritei numărul 7 de pe tabloul feminin de tenis, însă Swiatek și-a respectat până la urmă statutul de cap de serie și s-a impus în 3 seturi.

Iga Swiatek, calificare cu emoții în turul 3 la US Open 2021

În primul set, Iga Swiatek a părut pe alocuri absentă, iar Fiona Ferro a profitat, obținând două break-uri care s-au dovedit a fi decisive în economia manșei inaugurale a partidei din turul secund. Setul doi a debutat la fel, cu Ferro atacând, obținând break-ul.
Totuși, Swiatek a revenit repede la realitate și a restabilit egalitatea, iar soarta manșei a fost decisă în tiebreak, moment în care orice era posibil, dar Swiatek a cedat doar 3 puncte acolo. În manșa decisivă, Swiatek nu a mai avut milă de adversara ei și s-a impus fără a ceda niciun game.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo