Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Leylah Fernandez, în sferturi la US Open 2021! Victorie magnifică în fața campioanei din 2016, Kerber

Irina Aldea

Publicat 06/09/2021 la 01:15 GMT+3

Leylah Fernandez, una dintre cele mai spectaculoase prezențe de pe tabloul feminin de simplu, s-a calificat în sferturile de finală la US Open 2021 după ce a învins-o pe Angie Kerber în 3 seturi.

Leylah Fernandez face à Angélique Kerber à l'US Open

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de doar 18 ani, Leylah Fernandez este una dintre jucătoarele care au uimit pe toată lumea la Flushing Meadows. Sportiva din Canada de pe locul 73 WTA s-a calificat în această seară în sferturile de finală la US Open după ce a trecut de campioana din 2016, Angelique Kerber.
Leylah Fernandez s-a impus cu scorul de 4-6, 7-6 (5), 6-2, la capătul unui meci fantastic de două ore și 18 minute de joc. În continuare, pentru un loc în semifinalele turneului, Leylah Fernandez se va duela cu Elina Svitolina, a cincea favorită, care a trecut în optimi de Simona Halep.

Leylah Fernandez e în optimi la US Open 2021, la doar 18 ani

După ce a câștigat la mare luptă primul set în fața tinerei canadience, Angie Kerber luase o perspectivă tot mai promițătoare privind calificarea în sferturi, mai ales că în setul secund a fost prima care a obținut break-ul, însă Fernandez a reușit să egaleze la 4 și trimită mai apoi manșa în prelungiri, acolo unde a și câștigat-o, la tiebreak.
Setul al treilea a fost un rollercoaster emoțional pentru Leylah Fernandez, care a fost purtată spre victorie și de entuziasmul nebun al publicului newyorkez. Fernandez, care împlinește luni 19 ani, a obținut două break-uri în setul 3, break-uri pe care le-a confirmat. În turul 3, Fernandez a eliminat-o pe campioana en-titre, Naomi Osaka.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo