Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Șoc la US Open 2021! Campioana en-titre, OUT în turul 3! Naomi Osaka, învinsă de o puștoaică

Irina Aldea

Actualizat 04/09/2021 la 05:05 GMT+3

Naomi Osaka, a treia jucătoare a lumii, a fost eliminată în turul al treilea la US Open 2021 de o puștoaică de 18 ani.

Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

Leylah Fernandez, în vârstă de 18 ani, ocupantă a locului 73 WTA, a produs marea surpriză la US Open! Puștoaica din Canada a eliminat-o pe campioana en-titre, Naomi Osaka, cu scorul de 5-7, 7-6 (2), 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 5 minute de joc.
În continuare, sportiva de doar 18 ani, care a uimit pe toată lumea în această seară, se va duela cu favorita numărul 16, Angelique Kerber, care a obținut mai devreme o victorie mare cu Sloane Stephens, revenind de la 0-1 la seturi în meciul din turul al treilea.

Naomi Osaka, OUT în turul 3 la US Open 2021

Nipona în vârstă de 23 de ani a câștigat primul set la mare luptă și a avut șansa de a încheia partida în manșa a doua, însă ajunsă la tiebreak, Osaka a făcut un joc foarte slab, iar Leylah Fernandez și-a ridicat și mai mult nivelul la serviciu, egalând la seturi.
În manșa decisivă, Fernandez a obținut break-ul încă din debut. Canadianca a ținut de acest avantaj până la final, întreținându-l cu lovituri de-a dreptul magice în fața campioanei en-titre, care a părut parca blocată pe teren, uimită și ea de ce joc poate produce adversara ei. Deși nu îi stă în fire, Osaka a făcut o criză de nervi pe teren și a fost avertizată.
picture

US Open 2021: Naomi Osaka, criză de nervi în meciul din turul 3 cu Fernandez! Nipona, avertizată

În primul tur, Osaka a trecut de Marie Bouzkova în două seturi, iar în turul al doilea nu a jucat, asta pentru că adversara ei, Olga Danilovic, s-a retras înaintea meciului. De partea cealaltă, Leylah Fernandez le-a învins la New York pe Konjuh și Kanepi, fără a ceda set.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo