Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US OPEN 2021 | Naomi Osaka și-a ales repede favoritele: Simona Halep și Coco Gauff!

Andrei Nicolae

Actualizat 30/08/2021 la 09:20 GMT+3

Într-o discuție despre cine are cea mai bună mișcare pe teren, Naomi s-a grăbit să le aleagă pe Coco și Simona drept favorite

Simona Halep - Naomi Osaka

Credit imagine: Eurosport

Naomi Osaka și Simona Halep sunt două dintre numele mari care intră azi în scenă la US Open, în prima zi de întreceri pe arenele de la Flushing Meadows. Cele două jucătoare sunt și posibile adversare într-un sfert de finală. Reprezentanta României va evolua de la ora 18:00, într-o partidă cu Camila Giorgi.
Halep va debuta la US Open 2021 cu un meci împotriva italiencei Giorgi
Naomi Osaka pornește la drum din postura de campioană en-titre și este, probabil, cea mai urmărită jucătoare din turneul WTA, la nivel global. Deși se anunță o luptă acerbă pentru titlu la New York, reprezentanta Japoniei, cap de serie nr. 3, le-a lăudat pe Simona Halep și pe Coco Gauff înaintea debutului. Chiar și în afara terenului, vedeta japoneză este cunoscută pentru personalitatea sa empatică și natura sa politicoasă.

Naomi Osaka: "Cred că Halep decide mai mult să se apere"

Într-o discuție despre cine are cea mai bună mișcare pe teren, Naomi s-a grăbit să le aleagă pe Coco și Simona drept favorite. Cu toate acestea, ea a subliniat și o diferență între cele două.
"Cred că Halep este destul de bună. Și Coco, dar aș spune că acum este între încercarea de a fi agresivă și a fi defensivă. Ar fi mult mai bună dacă s-ar hotărî să meargă doar pentru un lucru. Și cred că Halep decide mai mult să se apere".
Naomi și Coco au crescut împreună în Statele Unite, jucând pe aceleași terenuri încă din copilărie. Prin urmare, cele două jucătoare sunt foarte bune prietene și împărtășesc o relație personală și în afara terenului.
Cori Gauff et Naomi Osaka.
Naomi Osaka are în palmares patru titluri de Grand Slam, două la Australian Open și alte două la US Open, cucerite în 4 ani diferiți. În ultima vreme a înregistrat însă o cădere majoră din punct de vedere al formei sportive și s-a confruntat și cu probleme medicale. Japoneza nu a participat la Wimbledon, iar la Roland Garros s-a retras după turul 1.
Indiferent de forma pe care o traversează, Osaka rămâne însă o mare favorită în rândul fanilor tenisului mondial.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo