Naomi Osaka și Simona Halep sunt două dintre numele mari care intră azi în scenă la US Open, în prima zi de întreceri pe arenele de la Flushing Meadows. Cele două jucătoare sunt și posibile adversare într-un sfert de finală. Reprezentanta României va evolua de la ora 18:00, într-o partidă cu Camila Giorgi.
https://i.eurosport.com/2021/08/29/3208884.png
Naomi Osaka pornește la drum din postura de campioană en-titre și este, probabil, cea mai urmărită jucătoare din turneul WTA, la nivel global. Deși se anunță o luptă acerbă pentru titlu la New York, reprezentanta Japoniei, cap de serie nr. 3, le-a lăudat pe Simona Halep și pe Coco Gauff înaintea debutului. Chiar și în afara terenului, vedeta japoneză este cunoscută pentru personalitatea sa empatică și natura sa politicoasă.
US Open
Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul US Open! Unde va fi expusă ținuta
28/09/2021 LA 11:30

Naomi Osaka: "Cred că Halep decide mai mult să se apere"

Într-o discuție despre cine are cea mai bună mișcare pe teren, Naomi s-a grăbit să le aleagă pe Coco și Simona drept favorite. Cu toate acestea, ea a subliniat și o diferență între cele două.
"Cred că Halep este destul de bună. Și Coco, dar aș spune că acum este între încercarea de a fi agresivă și a fi defensivă. Ar fi mult mai bună dacă s-ar hotărî să meargă doar pentru un lucru. Și cred că Halep decide mai mult să se apere".
Naomi și Coco au crescut împreună în Statele Unite, jucând pe aceleași terenuri încă din copilărie. Prin urmare, cele două jucătoare sunt foarte bune prietene și împărtășesc o relație personală și în afara terenului.
https://i.eurosport.com/2020/01/24/2760688.jpg
Naomi Osaka are în palmares patru titluri de Grand Slam, două la Australian Open și alte două la US Open, cucerite în 4 ani diferiți. În ultima vreme a înregistrat însă o cădere majoră din punct de vedere al formei sportive și s-a confruntat și cu probleme medicale. Japoneza nu a participat la Wimbledon, iar la Roland Garros s-a retras după turul 1.
Indiferent de forma pe care o traversează, Osaka rămâne însă o mare favorită în rândul fanilor tenisului mondial.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
20/09/2021 LA 15:24
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
18/09/2021 LA 15:14