Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coco Gauff, favorit surpriză la US Open pe tabloul masculin! Cui îi ține pumnii americanca: "Îl încurajez!"

Irina Aldea

Publicat 04/09/2022 la 01:35 GMT+3

Coco Gauff, aflată deja în optimile de finală de la US Open, e nerăbdătoare să evolueze pentru prima dată în a doua săptămână la New York, acolo unde a nominalizat un favorit surpriză pe tabloul masculin.

Coco Gauff

Credit imagine: Getty Images

Aflată pe locul 12 WTA, Coco Gauff continuă la 18 ani să se apropie tot mai mult de obiectivul suprem, câștigarea unui titlu de Grand Slam. Tânăra sportivă din SUA a fost foarte aproape la Roland Garros, acolo unde a disputat finala cu Iga Swiatek. Acum, Gauff e în premieră în a doua săptămână la US Open, în optimile de finală, fază în care va juca împotriva chinezoaicei Shuai Zhang.
Coco nu a cedat niciun set până acum în competiție și a trecut de Jeanjean, Ruse și Keys, însă e foarte atentă și la ce se întâmplă pe tabloul masculin, acolo unde are un favorit surpriză. Americanca spune că speră ca Nick Kyrgios să câștige trofeul la ediția din acest an. Australianul are în noaptea de duminică spre luni un super-test de trecut: confruntarea cu campionul en-titre, Daniil Medvedev.
CITEȘTE ȘI:

Coco Gauff vrea ca Nick Kyrgios să câștige marele trofeu la US Open 2022

Coco Gauff a mărturisit că nu e de acord cu tot ce face Kyrgios, dar îi ține pumnii strânși să cucerească titlul la New York:"Este un mare jucător de tenis, dar nu tuturor le place comportamentul său pe teren. Eu însămi nu sunt întotdeauna de acord cu acțiunile sale. Cu toate acestea, este o persoană minunată. Poate că nu-și amintește, dar ne-am întâlnit prima dată la Miami, când aveam 13 ani. Atunci a jucat tenis cu mine timp de o jumătate de oră după ce a terminat antrenamentul.
Același lucru s-a întâmplat un an mai târziu. Desigur, astfel de acțiuni sunt amintite, dar nimeni nu le vede. Cred că acele antrenamente m-au ajutat foarte mult. El m-a lăudat, iar acest lucru mi-a dat încredere în mine. Cred că poate câștiga titlul la US Open. La Wimbledon, a fost foarte aproape de acest lucru. Întotdeauna îl încurajez și îi țin pumnii să reușească", a declarat Goff la Flushing Meadows.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 3 septembrie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo