Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic s-a săturat să fie pe dinafară! La ce turneu va participa, după ce a fost interzis la US Open

Irina Aldea

Publicat 29/08/2022 la 19:48 GMT+3

Novak Djokovic a fost interzis la US Open, după ce a cucerit titlul la Wimbledon. Sârbul e nerăbdător să revină în acțiune, astfel că și-a confirmat prezența la un turneu la care puțini s-ar fi așteptat.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic nu a fost lăsat să intre în Statele Unite ale Americii pentru a participa la ultimul turneu de Grand Slam, US Open. Sârbul e a spus în repetate rânduri că nu se va vaccina împotriva COVID-19. Totuși, Nole e nerăbdător să revină pe terenul de tenis, motiv pentru care s-a înscris la un turneu la care puțini s-ar fi așteptat.
ATP: Cine câștigă marele trofeu la US Open 2022?
Câștigător a 21 de titluri de Grand Slam, Djokovic a decis că, din moment ce nu poate participa la majoritatea turneelor importante, el se va înscrie la unele competiții cu mai puține puncte, dar care acceptă și jucători nevaccinați. După ce și-a confirmat prezența la Laver Cup și Cupa Davis, Nole va merge și la turneul de la Tel Aviv, programat în perioada 26 septembrie – 2 octombrie.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic s-a săturat să fie pe dinafară și merge la turneul de la Tel Aviv

Astfel, Novak Djokovic va participa la o competiție din seria de 250 de puncte ATP. 28 de jucători vor lua startul pe tabloul principal, iar premiile totale se tidică la 1.019.855 de dolari. Acest turneu deține încă recordul pentru faptul că a aici s-a impus cel mai tânăr jucător de tenis din istorie care a câștigat o competiție ATP - Aaron Christian a câștigat cupa în 1983, când avea doar 16 ani și două luni.
Evenimentul ATP 250, care va începe pe 26 septembrie, a primit una dintre cele șase licențe pe un singur an, în urma anulării sezonului de hard din China. Tel Aviv are o istorie puternică în circuitul ATP, făcând parte din calendarul circuitului masculin în perioadele 1978-1981 și 1983-1986. În 1989, Jimmy Connors a cucerit al 109-lea (un record) și ultimul său trofeu în ATP, în fața israelianului Gilad Bloom.
La Tel Aviv, Djokovic va încerca să obțină al treilea său titlu din sezonul 2022. Luna trecută, el a cucerit al 21-lea titlu major după ce l-a învins pe Nick Kyrgios în finala de la Wimbledon. Fostul campion de la US Open, Dominic Thiem, și-a anunțat deja participare la Tel Aviv Watergen Open. Diego Schwartzman, Marin Cilic, alături de americanii Maxime Cressy,Tommy Paul și Jenson Brooksby se numără de asemenea printre participanți.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 29 august, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo