Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, anunțul momentului înainte de US Open 2022! Cum se simte după retragerea de la Cincinnati

Irina Aldea

Publicat 24/08/2022 la 19:36 GMT+3

Simona Halep se pregătește intens pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului. Azi a transmis un mesaj foarte încurajator înainte de US Open 2022, turneu care va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player în perioada 29 august – 11 septembrie.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a început încă de acum câteva zile pregătirea pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Românca s-a retras la mijlocul săptămânii trecute de la Cincinnati, înaintea partidei din turul al doilea cu Veronika Kudermetova. Pentru prima oară alături de Mouratoglou la Flushing Meadows, Simona a efectuat deja primele antrenamente pe Arthur Ashe Stadium.
WTA: Cine câștigă marele trofeu la US Open?
Simona Halep a anunțat azi în presa din SUA că se simte 100% pregătită pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, turneul major la care a bifat de-a lungul carierei cel mai "slab" rezultat al ei în competițiile de Grand Slam, doar "semifinală", la ediția din 2015. După îngrijorările de după Cincinnati, Simona spune că este complet refăcută.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, anunț major înainte de US Open 2022: e 100% pregătită pentru ultimul turneu de Grand Slam

"Am avut timp suficient să mă pregătesc pentru ce va urma. Este liniștea dinaintea furtunii! Mă bucur să fiu sănătoasă și 100% aptă să joc tenis. Sunt destul de încrezătoare, deoarece am jucat bine în Toronto, dar știu că urmează un turneu foarte dificil. A trebuit să mă retrag la Cincinnati, n-am mai avut nimic de făcut și am preferat să vin mai devreme la New York, să mă bucur câteva zile de timpul petrecut în oraș.
Sunt foarte bine acum din punct de vedere fizic, m-am recuperat! Am fost foarte obosită, pentru că am jucat meciuri dure la Toronto, în special ultimele două. Apoi m-am chinuit în primul tur (n.r. – la Cincinnati), am avut o mică accidentare și nu am vrut să risc agravarea ei. Pur și simplu m-am oprit. Atunci când iau o decizie mă gândesc la sănătatea mea", a declarat Simona Halep pentru ESPN, conform ProSport.
Simona Halep a ajuns anul trecut până în optimile de finală de la US Open. La ediția din 2021, ea a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 3-6, 3-6. Cea mai bună performanță a româncei la New York este semifinala din 2015, atunci când a fost învinsă de Flavia Penetta, cea care a și câștigat ediția din 2015. US Open rămâne singurul turneu de Grand Slam în care Simona Halep nu a reușit să ajungă în ultimul act.
Turneul de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate în România de Eurosport și Eurosport Player.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo