Simona Halep a revenit la antrenamente, la Academia de Tenis a lui Patrick Mouratoglou. La două săptămâni de la încheierea parcursului său la Wimbledon, unde a fost eliminată în semifinale de Elena Rybakina, scor 3-6, 3-6, românca a reluat pregătirile, postând pe rețelele de socializare o imagine de pe terenul de tenis. Acum, pregătirile pentru sezonul de hard american sunt în toi.
Chiar dacă sesiunile de pregătire intense au fost reluate, Patrick Mouratoglou a anunțat că nu i-a stabilit un obiectiv Simonei pentru US Open: "Nu am stabilit un obiectiv precis pentru US Open. Nu lucrăm așa. Noi avem un scop în ceea ce privește abordarea, modului în care joacă. Dacă îndeplinește asta, lucruri bune se vor întâmpla și în meciuri. Nu strig în gura mare că e deja un succes. Avem multe de îmbunătățit. Direcția spre care ne îndreptăm e promițătoare. Sunt foarte mulțumit cu ceea ce facem", a declarat Patrick Mouratoglou pentru Tennis Majors.
CITEȘTE ȘI:
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 6 ORE

Simona Halep nu are niciun obiectiv pentru US Open, anunță Mouratoglou

Înainte de US Open, pentru Halep urmează 3 turnee. Primul la care va participa este Citi Open, programat în perioada 1-7 august la Washington. Apoi, fostul lider WTA va mai lua startul în competițiile din Toronto și Cincinnati, care se vor disputa între 8-14 august, respectiv 15-21 august, iar până la US Open, Simona Halep și-a rezervat și o săptămână pentru odihnă.
După cele 3 turnee menționate, Simona Halep va participa la ultima competiție de Grand Slam din 2022, US Open, care va avea loc între 29 august și 11 septembrie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM 11 ORE
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
IERI LA 04:59