Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bianca Andreescu, OUT de la US Open din cauza unei accidentări! Anunțul oficial

Bianca Dumitru

Actualizat 26/08/2023 la 20:51 GMT+3

Bianca Andreescu s-a retras de la US Open din cauza unei accidentări la spate, care a împiedicat-o să joace și la Cincinnati. Locul canadiencei va fi luat de o sportivă din calificări.

Bianca Andreescu

Credit imagine: Getty Images

Bianca Andreescu va rata ultimul turneu de Grand Slam al anului. Campioana de la US Open 2019 a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme la spate.
Canadianca și-a dezvăluit diagnosticul, o fractură de stres la spate, încă de la jumătatea acestei luni, într-o postare pe rețelele de socializare, în care și-a anunțat și retragerea de la turneul WTA 1000 de la Cincinnati.
Andreescu a spus atunci că a început să simtă dureri la spate în urmă cu două săptămâni, la Mubadala Citi DC Open, unde nu a reușit să transforme mingi de meci într-o înfrângere în primul tur în fața Martei Kostyuk, și a făcut tot ce putea face pentru a concura la turneul din Canada "la cel mai înalt nivel".
Din păcate, Bianca Andreescu nu s-a refăcut la timp pentru US Open, iar organizatorii turneului de la Flushing Meadows au anunțat că locul ei pe tabloul principal va fi luat de o sportivă din calificări / lucky loser.
Citește și:

BIANCA ANDREESCU RATEAZĂ US OPEN 2023

Bianca Andreescu a triumfat la turneul WTA 1000 din Canada cu câteva săptămâni înainte de prima sa victorie la un turneu major, în urmă cu patru ani, devenind astfel prima canadiancă care a câștigat acasă în ultimii 50 de ani:
"Principalul meu obiectiv va fi să îmi odihnesc spatele așa cum are nevoie", a adăugat Andreescu. "Voi lua lucrurile de la o zi la alta și îmi voi propune să revin pe teren cât de repede pot și să rămân optimistă pentru US Open. Sprijinul vostru înseamnă foarte mult pentru mine."
După ce a pierdut în fața lui Giorgi la Montreal, Andreescu a fost întrebată de un reporter despre starea ei de sănătate, în condițiile în care a cerut intervenția fizioterapeutului WTA - dar nu a primit un time-out medical. Ea a dezvăluit că s-a luptat cu dureri la spate:
"Am mai avut asta înainte. A trebuit să mă confrunt cu asta de multe ori, de fapt. S-a ameliorat pentru câteva zile, apoi am început să joc din nou și apoi, evident, am simțit o iritație, dar am văzut o lumină la capătul tunelului", a spus ea înainte să se retragă de la Cincinnati.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo