Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek a distrus-o pe Kaja Juvan – cea mai bună prietenă a ei - la US Open + Ce a vorbit cu Federer

Irina Aldea

Publicat 02/09/2023 la 00:53 GMT+3

Iga Swiatek a învins-o categoric pe Kaja Juvan la US Open, cedând un singur game în tot meciul. La final, poloneza a transmis că s-a simțit ciudat să-și învingă cea mai bună prietenă în această manieră.

Swiatek - Juvan - US Open Rezumat

Iga Swiatek, campioana en-titre, s-a calificat în optimile de finală ale US Open după ce a obținut o victorie clară cu Kaja Juvan, scor 6-0, 6-1, după doar 49 de minute de joc. Un meci special pentru poloneză, deoarece s-a confruntat cu cea mai bună prietenă a sa, o situație greu de gestionat pentru Swiatek.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Totuși, liderul mondial din WTA nu i-a făcut niciun cadou sportive din Slovenia: "Nu mi-a plăcut să câștig împotriva celei mai bune prietene a mea din circuit. Știam că trebuie să fiu concentrată și să nu-mi dau voie să mă gândesc la asta. Să joc împotriva ei este ca și cum aș juca împotriva unei surori. Nu am mulți prieteni, dar ea este cea mai bună prietenă a mea, e sora mea", a spus Iga Swiatek la US Open.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek n-a avut milă de cea mai bună prietenă a ei la US Open. Liderul WTA, sfaturi de la Roger Federer

Iga Swiatek a recunoscut că în urmă cu câteva zile a vorbit cu Roger Federer, care i-a dat un sfat prețios: "Când era activ, perspectiva lui a fost întotdeauna de a lua toate aceste provocări ca pe ceva distractiv. Unii oameni mi-au spus că, cu 30 de minute înainte de o finală, reușea să discute relaxat, este genul acesta de persoană. Este ceva ce putem învăța de la el, deși eu sunt o persoană diferită.
Trebuie să rămân în zona mea, să mă concentrez, deși a fost frumos să aud perspectiva lui. Este greu pentru el să dea sfaturi într-o discuție atât de scurtă, mai ales când nu ne vedem în fiecare zi în circuit, când el s-a retras, eu eram la început. Mă bucur că am avut ocazia să vorbesc mai mult cu el, să abordez unele probleme, este întotdeauna foarte deschis să comenteze aceste lucruri", a transmis Iga Swiatek la conferința de presă.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo