Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, boost de încredere după victoria cu Rybakina de la US Open! "Am tot ce trebuie să mai fac un meci bun"

Bianca Dumitru

Publicat 02/09/2023 la 09:35 GMT+3

Sorana Cîrstea s-a calificat în această dimineață în optimi la US Open, după ce a învins-o în trei seturi pe Elena Rybakina. După meci, românca a oferit un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre prestația sa, dar și despre următoarea adversară, Belinda Bencic, pe care a întâlnit-o cel mai recent anul trecut la Flushing Meadows.

Rezumatul victoriei entuziasmante obținută de Sorana Cirstea în fața Elenei Rybakina la US Open

Sorana Cîrstea și-a depășit cea mai bună performanță la US Open, reușind să se califice în această dimineață în optimi, după ce a învins-o pe Elena Rybakina la capătul unei partide de vis. Românca s-a impus în 3 seturi, scor 3-6, 7-6 (6), 4-6, după două ore și 49 de minute de joc.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La finalul meciului, Sorana Cîrstea a oferit un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre cum s-a simțit pe teren. Românca s-a arătat mulțumită de prestația ei, spunând că a jucat foarte bine și că i-a reușit aproape tot ce și-a propus, împiedicându-și adversara să preia conducerea.
"Un meci bun pe care l-am jucat de la început la final, la intensitate maximă. Cred că am fost peste ea în marea majoritate a meciului astăzi. Am intrat de la început destul de agresivă, am încercat să dictez jocul, chit că este o jucătoare impunătoare, care încearcă mereu să preia conducerea, am încercat să preiau eu conducerea și să se joace în modul în care îmi doream eu.
Cred că tot planul tactic mi-a ieșit destul de bine și, normal, mă bucur de victorie pentru că este o jucătoare bună, câștigătoare de Grand Slam, și mă bucur să fiu în turul 4 aici la US Open", a declarat Sorana Cîrstea.
Citește și:

Sorana Cîrstea - Belinda Bencic, în optimi la US Open

Sportiva de pe locul 30 WTA a prefațat și duelul cu Belinda Bencic din optimile US Open, amintindu-și că a mai stat față în față cu jucătoarea din Elveția și anul trecut la Flushing Meadows, în turul 2.
Atunci Sorana a pierdut deși a fost foarte aproape de o victorie, dar acum nu se gândește la acea partidă, ci va încerca să facă tot ce trebuie pentru a câștiga, considerându-se într-o formă foarte bună.
"Îmi amintesc meciul de anul trecut, am avut set și 5-3 cred, dar în general nu-mi place să mă uit foarte mult în trecut, încerc să mă concentrez pe ce e acum. Alt an, alt turneu, alt meci.
E o jucătoare pe care o știu, la fel, și ea mă știe destul de bine. Din turul 4 deja toată lumea joacă bine, dacă ai ajuns aici înseamnă că faci lucrurile destul de bine și că ești în formă.
Va fi un meci dificil, e o jucătoare de top 10 sau top 15, dar sunt pregătită. Eu cred că totul este acolo, și jocul, și mentalul, și fizicul... Cred că am tot ce trebuie ca să pot să fac un meci bun și turul următor", a adăugat Sorana Cîrstea pentru Eurosport.
picture

Sorana Cîrstea, mulțumită și motivată după succesul cu Rybakina de la US Open! Mesaj pentru români

US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo