Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Știrile dimineții | Mesaje emoționante ale familiei Obama, după ce Cori Gauff a devenit campioană la US Open

Ion Alexandru

Actualizat 10/09/2023 la 07:30 GMT+3

Știrile dimineții | Cori Gauff a devenit în premieră campioană la US Open, la capătul unei finale de vis. Americanca a fost susținută puternic de publicul de la Flushing Meadows, dar cel mai frumos mesaj după acest succes istoric a venit de la Michelle și Barack Obama.

Cori Gauff, de netrecut! Cele mai tari momente ale finalei US Open, cu Sabalenka

În fiecare dimineață, la prima oră, Eurosport.ro face o scurtă revistă a presei, pentru a vă oferi cele mai interesante și proaspete informații din sport.

Familia Obama a felicitat-o pe Cori Gauff, noua campioană de la US Open

Cori Gauff este prima americancă, campioană la New York, de la Slone Stephens, care s-a impus pe cimentul de la US Open în 2017. La doar 19 ani, Gauff a reușit o revenire spectaculoasă în fața Arynei Sabalenka și a cucerit în premieră un trofeu de Grand Slam. Victoria cu 2-6, 6-3, 6-2 a lui Gauff a fost sărbătorită de către familia Obama. Fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, dar și soția sa Michelle au încurajat-o pe Cori Gauff pe tot parcursul turneului.
picture

Moment inedit! Cori Gauff a răspuns la telefon chiar înainte de festivitatea de premiere

"Felicitări noii campioane de la US Open. Sunt mândru de tine pentru ce ai realizat pe teren, dar și în afara lui și știm că acesta este doar începutul" a scris pe Twitter Barack Obama
Michelle Obama a vorbit de forța adolescentei din Florida: "Sunt foarte mândră de tine, Coco! Ai muncit enorm și ți-ai dorit la fel de mult. Acesta este momentul tău"
Gauff are 12 victorii la rând în circuitul WTA, iar succesul de la US Open îi aduce și un cec de 3 milioane de dolari.
picture

Un punct pentru istoria tenisului! Așa a câștigat Cori Gauff finala US Open 2023

Răducioiu distruge naționala României după egalul smuls cu Israel

România s-a chinuit îngrozitor pentru a scoate un egal pe teren propriu cu Israel și doar momentele de inspirație ale portarului Moldovan și bara au salvat acest punct. A fost 1-1, iar meciul cu Kosovo de marți devine crucial pentru speranțele de revenire a "tricolorilor" la Euro după 8 ani.
"Sunt foarte dezamăgit, am fost dominați la aproape toate capitolele. Am văzut teamă la jucătorii noștri, asta m-a dezamăgit foarte mult. N-am putut să jucăm. Am fost dominați clar, singura notă pozitivă e rezultatul. Per total sunt foarte dezamăgit, naționala ne-a oferit puține lucruri la nivel de joc. Suntem foarte modești, nu legăm 4 pase, habar nu avem de fotbal! Nu am existat pe teren în repriza a doua!”, a declarat Răducioiu la Prima TV.

No David Popovici, No Party! România, fără medalie la Mondialele de înot pentru juniori

România nu a reuşit să câştige nicio medalie a Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Netanya (Israel), desfăşurate în perioada 4-9 septembrie.
Sâmbătă, în ultima zi a competiţiei, Vlad Stancu s-a clasat pe locul 5 în proba de 1.500 m liber, cu timpul de 15 min 16 sec 04/100.
Brigitta Vass (16 ani) a ocupat locul 8 în finala probei de 200 m bras feminin, cu timpul de 2 min 31 sec 40/100, după ce şi în serii avusese al optulea timp, 2 min 31 sec 03/100.
La 200 m spate masculin, Robert Badea a fost înregistrat cu al zecelea timp în serii (2 min 02 sec 43/100), fiind a doua rezervă în finală.
În proba de 200 m fluture masculin, Vlad Mihalache a fost al 11-lea în serii (2 min 00 sec 39/100), ratând calificarea în finală.
La 200 m liber feminin, Ioana Ştirbu a fost a 15-a în serii, cu timpul de 2 min 02 sec 77/100.
România a participat cu zece sportivi la Mondialele de juniori din Israel, cel mai bun rezultat fiind locul 4 obţinut de Vlad Stancu în proba de 800 m liber.
La Mondialele de juniori de anul trecut, de la Lima (Peru), cu David Popovici în lot, România a cucerit 4 medalii de aur, 2 de argint şi 2 de bronz.
Sursa - Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo