Andy Murray s-a calificat în turul al treilea de la US Open, după victoria din turul secund în fața americanului Emilio Nava, scor 5-7, 6-3, 6-1, 6-0. Scoțianul, care a pierdut un singur set în primele două partide de la New York, a declarat că nu se gândește la retragere în acest moment.
După ce a avut mai multe probleme cu accidentările în ultimii ani, Murray se află într-un moment bun din acest punct de vedere, iar decizia în ceea ce privește retragerea din tenis va avea loc în momentul în care va simți, printre altele, că nu îl va mai ajuta corpul:
"Cred că sunt multe lucruri de luat în considerare când iei această decizie. Unul dintre aceste lucruri este, evident, corpul meu. Ține și de familie, motivație, cât de bine joc. Nu cred că va exista un singur motiv când voi lua decizia.
US Open
Carlos Alcaraz l-a uluit pe directorul Cupei Davis, după succesul de la US Open! "E o binecuvântare"
14/09/2022 LA 19:42
În unele momente din acest sezon, nu m-am simțit grozav în ceea ce privește jocul meu. În alte dăți mi-am demonstrat că mai pot juca împotriva celor mai buni jucători. Nu știu când va veni acel moment, nu îmi propun o dată sau o perioadă anume de timp. Voi lua această decizie când voi fi pregătit", a declarat Andy Murray după meciul cu Emilio Nava.

Andy Murray, în turul 3 la US Open! Britanicul a trecut de Nava și joacă în continuare cu Berrettini

Citește și:

Andy Murray îl va întâlni pe Matteo Berrettini în turul al treilea de la US Open

După victoria din turul secund, Andy Murray se va pregăti pentru meciul din turul al treilea de la US Open, acolo unde îl va întâlni pe italianul Matteo Berrettini.
Finalistul de la Wimbledon 2021 a revenit de la 0-1 la seturi în turul secund, atunci când l-a învins pe Hugo Grenier (119 ATP), scor 2-6, 6-1, 7-6(4), 7-6(7), după aproape trei ore și jumătate de joc.
Andy Murray și Matteo Berrettini s-au mai întâlni până acum de trei ori, italianul fiind cel care conduce în meciurile directe cu 2-1. Ultima partidă a avut loc în urmă cu două luni și jumătate, pe iarba de la Stuttgart, atunci când Berrettini a câștigat cu 6-4, 5-7, 6-3.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/09/01/3443553.jpg
US Open
Alcaraz, pe urmele recordului "de neatins" al lui Nadal. 7 luni pentru provocarea supremă
14/09/2022 LA 06:26
US Open
Alcaraz, mărturisire fabuloasă după titlul cucerit la US Open: "Am avut noroc că n-a fost Djokovic!"
13/09/2022 LA 17:34