Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine sunt favoriții de pe tabloul masculin de la US Open, după tragerea la sorți

Bianca Dumitru

Publicat 26/08/2022 la 11:30 GMT+3

Au mai rămas doar câteva zile până la startul ultimului Grand Slam din acest an, US Open, iar casele de pariuri au actualizat cotele pentru câștigarea trofeului, după dezvăluirea tablourilor principale.

Rafael Nadal, Daniil Medvedev

Credit imagine: AFP

Joi seară a avut dezvăluirea tablourilor principale de la US Open. După ce au aflat traseele virtuale ale sportivelor care se vor lupta pentru trofeu la Flushing Meadows, bookmaker-ii au actualizat cotele pentru câștigarea turneului.
Astfel, pe tabloul masculin, marele favorit la victoria supremă este Daniil Medvedev, liderul clasamentului ATP, care are o cotă de 2,1.
Rafael Nadal, care s-a impus în acest an la Australian Open și Roland Garros, este considerat de casele de pariuri ca având a doua șansă la câștigarea trofeului US Open, având o cotă de 4.
Podiumul topului favoriților este completat de Carlos Alcaraz, cotat cu 5, singurul care mai are o cotă mai mică de 10 fiind Nick Kyrgios, finalist la Wimbledon.
Printre principalii 10 sportivi cu șanse la câștigarea titlului de Grand Slam de la New York se mai remarcă, potrivit cotelor Unibet, Stefanos Tsitsipas (cotă 12), Jannik Sinner (cotă 15) și Matteo Berrettini (cotă 25).
ATP: Cine câștigă marele trofeu la US Open 2022?
Citește și:

CUM ARATĂ TABLOUL MASCULIN LA US OPEN 2022

Daniil Medvedev, campionul en-titre, are fără doar și poate unul dintre cele mai dificile trasee la US Open 2022. Rusul îi are pe partea lui de tablou pe Kyrgios, Carreno-Busta și Auger-Aliassime. Rusul își va începe campania de apărare a titlului cu Kozlov, pentru ca mai apoi să dea peste Rinderknech în runda secundă. În turul al treilea ar urma să dea peste Basilashvili (favoritul numărul 31), în optimi peste Bautista Agut (favoritul numărul 16), iar în sferturi peste Auger-Aliassime (favoritul numărul 6). În semifinale s-ar duela cu Tsitsipas, iar în finală cu Nadal.
De cealaltă parte, Rafael Nadal își poate trece în palmares titlul major cu numărul 23 la US Open. Super campionul spaniol își începe campania la Flushing Meadows cu beneficiarul unui wildcard, australianul Rinky Hijikata, ocupant al locului 198 ATP. Ulterior, spaniolul s-ar duela cu Karatsev, pentru ca în turul al treilea să dea peste ultimul cap de serie, Miomir Kecmanovic.
În optimi, ibericul s-ar duela cu Schwartzman, jucător pe care l-a învins până acum de 11 ori în carieră din 12 meciuri disputate. În sferturile de finală, Nadal ar urma să dea peste britanicul Cameron Norrie, favorit numărul 7, iar în semifinale peste compatriotul Carlos Alcaraz. În finală, spaniolul l-ar întâlni pe campionul en-titre, Medvedev, pe care l-a învins în finala de la Australian Open de anul acesta.
Duelurile de foc din primul tur la US Open 2022 pe tabloul masculin:
  • Kyrgios vs Kokkinakis
  • Alcaraz vs Baez
  • Thiem vs Carreno Busta
  • Murray vs Cerrundolo
  • Norrie vs Paire
  • Schwartzman vs Sock
  • Fognini vs Karatsev
  • Otte vs Hurkacz
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo