Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios nu e îngrijorat de o eliminare prematură la US Open: "Simt mereu că sunt în Top 10"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/07/2022 la 15:43 GMT+3

Nick Kyrgios (47 ATP) a surprins plăcut lumea tenisului la Wimbledon, când tenismenul australian a ajuns până în finala turneului. Kyrgios a fost învins de Novak Djokovic, însă australianul nu își pierde din speranță în ceea ce privește US Open. Uriașul tenismen nu este îngrijorat de perspectiva de a fi eliminat la US Open, deoarece este încrezător că are un "nivel de top 10".

Nick Kyrgios of Australia looks at the crowd against Nicolas Mahut of France and Édouard Roger-Vasselin of France during Day One of the Atlanta Open at Atlantic Station on July 25, 2022 in Atlanta, Georgia.

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Nick Kyrgios, în vârstă de 27 de ani, a ajuns anul acesta la Wimbledon în prima sa finală de Grand Slam. Australianul a pierdut ultimul act contra lui Novak Djokovic în patru seturi, dar jocul lui său a arătat foarte bine.
Pentru tenismen urmează la sfârșitul lunii august ultimul turneu de Grand Slam al anului, turneu în care își poate etala, la fel ca la Wimbledon, tenisul de calitate. Recunoscut în circuit pentru caracterul de "bad boy", Kyrgios s-a remarcat și prin rezultate excepționale atunci când a fost încrezător.
picture

Wimbledon 2022 | Top 5 lovituri din finala masculină, dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios

Kyrgios: "Simt mereu că sunt în top 10"

Înainte de startul competiției de la Wimbledon, Kyrgios a fost considerat de specialiști cel mai periculos tenismen care nu este cap de serie pe iarba londoneză. Explicațiile au fost confirmate, după ce Kyrgios s-a oprit abia în finala turneului de la All Englang Club.
Nick Kyrgios are șansa de a repeta isprava în turneul de la US Open. Australianul nu va fi cap de serie nici la Flushing Meadows, iar favoriții vor dori să evite o eventuală dispută cu Nick. Întrebat despre o posibilă eliminare, Kyrgios nu este deloc îngrijorat din acest punct de vedere.
"Jucătorii știu că, indiferent dacă sunt cap de serie sau nu, mingea nu se află în terenul lor. Dacă sunt încrezător și joc bine, ei nu pot face prea multe. Sunt locul 60 în lume (n.r. 47), dar simt mereu că sunt în top 10", a declarat Kyrgios, citat de tennisworldusa.
Citește și:

Djokovic l-a încurajat pe Kyrgios să continue să creadă

Campion de 7 ori la Wimbledon, Djokovic a avut parte de o finală disputată contra lui Kyrgios anul acesta. Jucătorul sârb s-a impus în 4 seturi, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(7-3). După meci, Djokovic l-a îndemnat pe australian să continue să creadă, iar performanțele în turneele de Grand Slam vor urma să apară.
"Nick, te vei întoarce!", a fost îndemnul lui Djokovic. "Nu doar la Wimbledon, ci și în finală. Ai arătat de ce meriți să fii unul dintre cei mai buni jucători din lume, în special pe această suprafață (n.r. iarbă)".
Kyrgios programase să joace inițal la Atlanta Open, dar s-a retras din cauza unei accidentări la genunchi. Tenismenul australian nu a vrut să riște înaintea ultimului mare turneu al anului, US Open, care va fi difuzat din 29 august pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo