Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, OUT de pe afișul pentru US Open 2022! Prezența sârbului la New York e incertă

Bianca Dumitru

Publicat 23/08/2022 la 09:16 GMT+3

Participarea lui Novak Djokovic la US Open este în continuare o mare incertitudine. Organizatorii Grand Slam-ului american au publicat luni seară afișul pentru ediția din 2022 a competiției, iar sârbul nu este inclus în imagine.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic ar putea rata ultimul turneu de Grand Slam al anului, participarea sa la US Open fiind în continuare un mister.
Sportivul a anunțat în această vară că nu are de gând să se vaccineze, dar că se va pregăti pentru situația în care i se va permite totuși accesul în Statele Unite ale Americii.
În același timp, organizatorii turneului de la Flushing Meadows nu au anunțat oficial dacă Djokovic va fi sau nu prezent la turneu. Cu toate astea, cert este că sârbul lipsește de pe afișul oficial al US Open 2022, care a fost publicat pe rețelele de socializare în seara zilei de luni.
Americanii au scris: "Stelele tenisului sunt gata să răspundă la apel", iar în imagine i-au inclus pe Rafael Nadal, Daniil Medvedev, Carlos Alcaraz și Nick Kyrgios, dar și pe Serena Williams, Iga Swiatek, Naomi Osaka și Emma Răducanu.
Fanii au interpretat absența lui Djokovic de pe afiș drept un semn al interzicerii sale la competiție și au comentat în număr mare, cerându-le organizatorilor să îl lase să joace.
Citește și:

NOVAK DJOKOVIC, SUSȚINUT ÎN VEDEREA PARTICIPĂRII LA US OPEN

După cum stau lucrurile în prezent, sârbul va rata ultimul Grand Slam al anului, deoarece nu are de gând să se vaccineze pentru a putea merge în SUA.
John Isner și-a expus la începutul acestei luni părerea cu privire la probabilitatea ca Novak Djokovic să rateze ultimul turneu de Grand Slam al anului din cauza statutului său de nevaccinat împotriva COVID-19.
Jucătorul de tenis de 37 de ani, care a intrat în istorie datorită serviciului pe care-l are, și-a exprimat sprijinul pentru al doilea cel mai titrat tenismen din istorie.
Americanul a răspuns pe Twitter la întrebarea: "Există vreun jucător de tenis activ care îndeamnă SUA să-l lase pe Novak Djokovic să joace la US Open?", pusă de Seth Dillon.
"Da. E nebunie totală că nu poate concura. #știință", a răspuns Isner.
Organizatorii US Open au transmis în această vară că, dacă nu există certificat de vaccinare în vigoare pentru jucători, ei vor respecta poziția guvernului SUA cu privire la călătoriile în țară pentru cetățenii nevaccinați din afara SUA.
Djokovic a declarat la finalul lunii iulie că el se pregătește pentru US Open, sperând să fie admis chiar dacă nu s-a vaccinat.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo