Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu cred că suntem prieteni!" Ce a spus Medvedev înainte de partida de la US Open cu Nick Kyrgios

Andrei Nicolae

Actualizat 03/09/2022 la 19:30 GMT+3

Daniil Medvedev a obținut calificarea în optimile de finală de la US Open, după ce l-a învins pe Yibing Wu, scor 6-4, 6-2, 6-2. Liderul mondial îl va întâlni în următorul tur pe Nick Kyrgios, iar rusul nu a ezitat să vorbească despre relația sa cu tenismenul australian, dar și despre evoluția din acest an a jucătorului de la Antipozi.

Daniil Medvedev - Nick Kyrgios | US Open 2022

Credit imagine: Eurosport

Tenismenul din Rusia luptă în continuare pentru apărarea titlului cucerit la Flushing Meadows în urmă cu un an, iar următorul său adversar va fi Nick Kyrgios. Cei doi sportivi s-au mai întâlnit de patru ori până acum, ultima partidă dintre ei având loc la turneul de la Montreal, unde australianul s-a impus în trei seturi.
Kyrgios a demonstrat de nenumărate ori că este o persoană nonconformistă care nu se poate înțelege cu oricine, însă Medvedev a vorbit liber despre relația sa cu jucătorul australian.
"Suntem bine, deși nu cred că suntem prieteni, nu știu dacă el gândește la fel. Când spun prieteni mă refer că nu am fost niciodată la baruri împreună. Ne respectăm unul pe altul, pe teren nu ne-am certat niciodată, ceea ce se poate schimba oricând, de vreme ce suntem amândoi impulsivi și niciodată nu știi ce se poate întâmpla.
Mă respectă și îl respect și eu, îl respect pentru că știu de ce este capabil. Nick este puțin diferit de restul jucătorilor prin comportamentul său de pe teren, este alegerea lui, asta este viața lui. Nu sunt în măsură să îl judec, deci am mult respect pentru el", a declarat rusul, citat de Punto de Break.

Medevedev, despre evoluția lui Kyrgios

Liderul mondial a vorbit în continuare despre adversarul său din optimile de la US Open și a lăudat evoluția sa din acest an. Kyrgios a avut prestații foarte bune în 2022, care au culminat cu finala de la Wimbledon din iulie.
"Sincer, da, sunt surprins. Cu toții știam de ce este capabil, de lucruri mari, începând cu serviciul care este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut, în stilul lui Karlovic. Ivo avea un serviciu incredibil, dar Nick nu este departe, este capabil să servească la 140 de mile pe oră dacă vrea, foarte precis.
Acum sunt surprins, deci îl felicit pentru că pare că și-a găsit un sens în cariera sa. Simt că uneori nu vrea să o arate prea mult, dar cred că el chiar vrea să fie un profesionist, să fie mai serios. Asta este foarte bine pentru el și pentru tenis."
Duelul dintre Kyrgios și Medevedev va avea loc mâine, în jurul orei 18:00.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 3 septembrie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo