Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open 2022, "cea mai ciudată" ediție din istorie? 3 jucători își vor "apăra" titlul la New York

Irina Aldea

Publicat 24/08/2022 la 16:24 GMT+3

Americanii de la Tennis World transmit că US Open 2022 e fără doar și poate una dintre edițiile foarte interesante din istoria turneului american, asta pentru că 3 jucători își vor "apăra" titlul la New York.

Rafael Nadal - DiP Impact

Credit imagine: Getty Images

Pentru că Daniil Medvedev, Rafael Nadal și Dominic Thiem nu au jucat niciun meci la US Open de când și-au câștigat titlurile, dar vor participa cu toții la ediția din acest an, Grand Slam-ul american va avea trei jucători la start care își vor "apăra" titlul, scriu americanii de la Tennis World. Medvedev a câștigat US Open anul trecut, Thiem a câștigat în 2020, iar Nadal a câștigat la Flushing Meadows în 2019.
ATP: Cine câștigă marele trofeu la US Open 2022?
Rafael Nadal a revenit pe Arthur Ashe după 3 ani de absență de la Grand Slam-ul american. "Revenirea lui Rafa", au transmis americanii alături de videoclipul cu antrenamentul spaniolului. Pe lângă faptul că a ajuns mai devreme la US Open, Nadal a fost văzut antrenându-se din greu, obiectivul lui fiind clar: câștigarea titlului major cu numărul 23 la New York.
CITEȘTE ȘI:

3 jucători își apără titlul anul acesta la US Open: Medvedev, Thiem, Nadal

Barbara Schett îl consideră pe Nadal o amenințare dacă reușește să intre sănătos și în formă în competiție. "Dacă nu există nicio leziune la mușchiul abdominal, atunci mai are la dispoziție o săptămână și jumătate pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, pentru a-și îmbunătăți încrederea, de asemenea, că poate să se întindă și poate juca așa cum vrea la serviciu, pentru că e vorba de două lovituri foarte complicate, serviciul și smash-ul.
Când va fi așa, Rafa Nadal cu siguranță poate fi din nou periculos la US Open. Adică, este atât de înflăcărat la fiecare Grand Slam. L-am văzut anul acesta jucând cel mai bun tenis din viața lui. Niciodată, niciodată nu poți să-l dai deoparte și să pui la îndoială că va intra foarte încrezător în turneu", a declarat Barbara la Eurosport.
Deși Rafael Nadal a pierdut în turul secund de la Cincinnati, spaniolul a fost singurul jucător care a reușit să îi ia un set campionului Borna Coric. Stefanos Tsitsipas, numărul 7 mondial ATP, Felix Auger-Aliassime, numărul 9 mondial, și Cameron Norrie, numărul 11 mondial, nu au reușit să câștige măcar un set în fața surprinzătorului campion de la Cincinnati.
Turneul de Grand Slam de la US Open se desfășoară în perioada 29 august – 11 septembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo