Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open, ziua 7 | Jabeur, Kyrgios, Gauff, în sferturi! Medvedev, învins clar

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/09/2022 la 08:29 GMT+3

Daniil Medvedev și Nick Kyrgios au oferit show la US Open în optimi. Australianul s-a impus în mod clar, jucând un tenis de foarte înaltă calitate. Matteo Berrettini și Coco Gauff s-au calificat și ei în sferturile de finală.

Ons Jabeur erreicht das Achtelfinale der US Open

Credit imagine: SID

UPDATE | Ons Jabeur s-a calificat în sferturi la US Open, după 7-6(1), 6-4 cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 18 WTA. În prima sa prezență în sferturile Flushing Meadows, sportiva din Tunisia o va întâlni pe surprinzătoarea Tomljanovic, cea care a eliminat-o pe Serena, în turul 3, pentru ca apoi să treacă de Samsonova.
UPDATE | După ce a învins-o pe Serena Williams, punând capăt carierei legendare a americancei, Ajla Tomljanovic își continuă parcursul la US Open. Australianca e în sferturi după ce a trecut de Liudmila Samsonova cu scorul de 7-6 (8), 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore de joc. În continuare, Tomljanovic se va duela la New York cu învingătoarea meciului dintre Jabeur și Kudermetova.
picture

Tomljanovic, calificare en-fanfare în sferturi la US Open 2022! Australianca, victorie cu Samsonova

UPDATE | Karen Khachanov e în sferturi la US Open! Rusul a trecut de favoritul numărul 12, Pablo Carreno-Busta, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-1, 4-6, 6-3, după trei ore și 23 de minute de joc. În continuare, rusul se va duela cu Nick Kyrgios, care a trecut de Medvedev în optimi.
picture

Karen Khachanov, victorie mare la US Open cu Carreno-Busta! Rusul e în sferturile de finală

Kyrgios, în sferturi! Medvedev, OUT în optimi

UPDATE | Nick Kyrgios, favorit numărul 23 pe tabloul de simplu masculin, s-a calificat în sferturile de finală de la US Open după ce l-a învins pe liderul mondial din ATP și campionul en-titre de la Flushing Meadows, Daniil Medvedev. Australianul s-a impus cu scorul de 7-6 (11), 3-6, 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 54 de minute de joc.
În continuare, Nick Kyrgios se va duela la New York cu favoritul numărul 27, Karen Khachanov, care a trecut în optimi de Pablo Carreno-Busta. Fără doar și poate, australianul traversează cea mai bună formă a carierei în 2022. Kyrgios a disputat marea finală anul acesta la Wimbledon, iar acum are șansa să ajungă foarte departe și la US Open, turneu la care bifează în premieră sferturile de finală.
picture

Nick Kyrgios, victorie fabuloasă cu Daniil Medvedev la US Open! Liderul din ATP, OUT în optimi

UPDATE | Nick Kyrgios câștigă setul al treilea după 39 de minute de joc și e la doar un set distanță de a merge în sferturi la US Open și de a-l eliminat pe liderul mondial din ATP și campionul en-titre, Daniil Medvedev.
picture

Nick Kyrgios, show la US Open! A ajuns în terenul lui Medvedev și a pierdut punctul sărbătorind

UPDATE | Daniil Medvedev egalează situația la seturi! Rusul câștigă setul 2 cu 6-3, după 37 de minute de joc.
UPDATE | Nick Kyrgios și-a adjudecat primul set al întâlnirii cu Daniil Medvedev după o oră și 4 minute de joc, în tiebreak, scor 7-6 (11).
UPDATE | Jucătorii sunt pe teren. În curând începe meciul de foc al optimilor pe tabloul masculin la US Open.
UPDATE | Coco Gauff e în sferturile de finală la US Open, o premieră în cariera tinerei sportive din SUA. Gauff s-a impus în fața chinezoaicei Shuai Zhang, cu scorul de 7-5, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore de joc. Acum, Gauff se va duela cu favorita numărul 17, Caroline Garcia, care a trecut la rândul ei de americanca Alison Riske-Amritraj cu scorul de 6-4, 6-1.
UPDATE | Casper Ruud, finalist anul acesta la Roland Garros, s-a calificat în premieră în sferturile de finală de la US Open. Norvegianul, cap de serie numărul 5, a trecut în optimile de finală de Corentin Moutet cu scorul de 6-1, 6-2, (4) 6-7, 6-2, la capătul unui meci care a durat trei ore și 22 de minute de joc. În continuare, Ruud se va duela la New York cu favoritul numărul 13, Matteo Berrettini.
UPDATE | Matteo Berrettini este primul sfertfinalist de la US Open! Italianul a câștigat duelul cu Alejandro Davidovich Fokina, după aproape 4 ore petrecute pe teren, scor 6-3, 6-7 (2), 3-6, 6-4, 2-6.
picture

Berrettini e în sferturi la US Open 2022! Italianul, victorie în 5 seturi cu Davidovich Fokina

UPDATE | Casper Ruud conduce cu 2-1 în meciul cu Corentin Moutet, din optimile de finală ale US Open. Norvegianul a câștigat primele două seturi cedând doar 3 game-uri, dar l-a pierdut pe cel de-al treilea după un tie break, în care francezul s-a impus cu 7-4.
picture

Casper Ruud e în premieră în sferturi la US Open 2022! Victorie în 4 seturi cu Moutet

UPDATE | Învingătorul dintre Alejandro Davidovich Fokina și Matteo Berrettini se va decide după setul decisiv. Spaniolul de pe locul 39 ATP a câștigat primul set (6-3), italianul și le-a adjudecat pe următoarele două (6-7 (2), 3-6), iar Fokina a trimis partida în decisiv restabilind egalitatea (6-4).

Articol inițial scris de Alex Masgras
Ziua a șaptea de la US Open ne propune un adevărat blockbuster. Daniil Medvedev, liderul clasamentului ATP și campionul din 2021 de la New York, îl va întâlni în optimile de finală pe Nick Kyrgios, finalistul din acest an de la Wimbledon.
În turul anterior, Daniil Medvedev a trecut de Yibing Yu, locul 174 ATP, pe care l-a învins cu 6-4, 6-2, 6-2, după o oră și 57 de minute de joc. În ceea ce îl privește pe Kyrgios, australianul a avut o partidă aproape identică cu cea a lui Medvedev. El l-a întâlnit pe J.J. Wolf (87 ATP) pe care l-a învins cu 6-4, 6-2, 6-3, într-o partidă care a durat oră și 56 de minute.
picture

Nick Kyrgios, meci magic la Montreal în fața numărului 1 ATP, Daniil Medvedev

Până acum, Medvedev și Kyrgios s-au întâlnit de patru ori, iar australianul conduce întâlnirile directe cu 3-1. Singura victorie a lui Medvedev a venit în singura întâlnire la un turneu de Grand Slam. La începutul acestui an, în turul secund de la Australian Open, Daniil Medvedev s-a impus cu 7-6(1), 6-4, 4-6, 6-2.
În urmă cu aproape o lună, în turul al doilea al turneului ATP Masters 1000 de la Montreal, australianul și-a luat revanșa. Atunci, Kyrgios l-a învins pe Medvedev cu 6-7(2), 6-4, 6-2.
Partida dintre Daniil Medvedev și Nick Kyrgios va avea loc în această noapte, de la ora 02:00, în prima partidă din sesiunea de seară de pe Arthur Ashe Stadium.
Citește și:

Matteo Berrettini și Davidovich Fokina deschid ziua pe Louis Armstrong Stadium

De la ora 18:00, Matteo Berrettini (14 ATP) și Alejandro Davidovich Fokina (39 ATP) vor intra pe Louis Armstrong Stadium, pentru prima partidă a zilei din optimile de finală de la US Open. În turul anterior, Berrettini a trecut de Andy Murray în patru seturi, scor 6-4, 6-4, 6-7(1), 6-3, după aproape patru ore de joc, în timp ce jucătorul spaniol l-a eliminat pe Daniel Elahi Galan Riveros (94 ATP), tot în patru seturi, 6-4, 5-7, 6-4, 6-4.
picture

Berrettini, prea puternic pentru Murray! Rezumatul duelului câștigat de italian în 4 seturi

Singura întâlnire directă dintre Berrettini și Davidovich Fokina a avut loc în 2021, în turul al doilea de la Monte Carlo, atunci când Fokina s-a impus cu 7-5, 6-3.
De la ora 19:00, Casper Ruud va deschide ziua pe Arthur Ashe Stadium. Numărul 7 ATP îl va întâlni pe Corentin Moutet (112 ATP), jucător venit din calificări, ajuns pe tabloul principal din postura de Lucky Loser.
După această partidă va intra pe teren Coco Gauff, numărul 12 WTA. Favorita publicului american o va întâlni în optimile de finală pe Shuai Zhang (36 WTA). În turul anterior, Coco Gauff a trecut de compatrioata Madison Keys, scor 6-2, 6-3, în timp ce Zhang a trecut de Rebecca Marino din Canada, scor 6-2, 6-4.
Ajla Tomljanovic (46 WTA), cea care a eliminat-o în turul precedent pe Serena Williams, o va întâlni în optimi pe Liudmila Samsonova (35 WTA), partidă care va începe după duelul dintre Pablo Carreno Busta (15 ATP) și Karen Khachanov (31 ATP) de pe Louis Armstrong Stadium.
picture

Rezumatul unui meci istoric, ultimul al carierei pentru Serena Williams - înfrângere cu Tomljanovic

Ziua de tenis de la Flushing Meadows se va încheia cu partida dintre Ons Jabeur (5 WTA) și Veronika Kudermetova (18 WTA), partidă care va avea loc pe Arthur Ashe Stadium, după meciul dintre Medvedev și Kyrgios.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol