Accidentată în primul tur la Wimbledon, Serena Williams a hotărât, alături de doctorii pe care i-a consultat, să nu participe la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cu doar câteva zile înainte de debutul competiției de la Flushing Meadows, americanca a decis să se retragă, ratând o nouă șansă să egaleze recordul absolut de titluri de Grand Slam-uri deținut de Margaret Court.
Serena are în palmares șase titluri la US Open, dar ultimul a fost câștigat tocmai în 2014. Anul trecut, americanca a fost eliminată în semifinalele turneului. În acest sezon, cel mai bun rezultat al Serenei este semifinala de la Australian Open 2021.

Serena Williams, OUT de la US Open 2021

US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
"După ce m-am consultat cu medicii și am urmat sfatul echipei de doctori, am decis să mă retrag de la US Open pentru a-i oferi corpului meu timp să se recupereze complet după accidentarea tendonului, la Wimbledon. New York este unul dintre cele mai captivante orașe din lume și unul dintre locurile mele preferate în care să joc tenis. O să-mi fie dor să mă întâlnesc cu fanii. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și dragoste! Ne vedem în curând", a transmis americanca pe Instagram
În finalul postării de pe Instagram, Serena Williams le transmite fanilor ei că se va întoarce curând pe teren, atunci când starea de sănătate îi va permite. Acesta este primul turneu de Grand Slam fără Federer, Nadal și Serena Williams de la US Open 1997. Pe lista absențelor și-a făcut loc și campionul en-titre, Dominic Thiem. În urma acestei retrageri, Serena Williams va coborî în clasamentul WTA după US Open până în jur de locul 45 WTA.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26
US Open
Wilander o vede pe Emma Răducanu printre cele mai bune din istorie. Câte Grand Slamuri va câştiga
12/09/2021 LA 09:32