Acum pe locul 746 ATP, Juan Martin del Potro revine ușor ușor la antrenamente după accidentările care l-au ținut departe de teren în ultimii 2 ani. Argentinianul, campion la US Open în 2009, a ajuns la US Open zilele trecute pentru a continua procesul pregătirii. Acolo a fost întrebat cine va disputa marea finală de la Flushing Meadows anul acesta.
"Cred că finala se va disputa între Djokovic și Medvedev. Sunt destul de sigur, dar dacă nu se va întâmpla așa, mizez pe Alexander Zverev. Are potențial să devină campion la ediția din acest an, după finala pierdută aici anul trecut", a spus Juan Martin del Potro pentru ESPN.
Australian Open
Boris Becker, dezamăgit de Alexander Zverev: "Trebuie să faci un efort, chiar dacă pierzi"
ACUM O ORĂ

Del Potro și-a propus să revină în competiții în 2022

Fost ocupant al locului 3 ATP, Del Potro a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu că-și dorește să revină pe teren pentru că îi este dor de competiții. Ultimul meci disputat de el în circuit datează din 2019, de dinainte de Wimbledon. La turneul de la Queen's, desfășurat pe iarbă, el s-a impus în minimum de seturi în fața lui Shapovalov, dar s-a retras înaintea meciului cu Feliciano Lopez din optimile de finală.
"Aspectul psihologic în recuperare este foarte important. Cel mai mare avantaj în această situație este să ai alături de tine oameni care te iubesc și se gândesc mereu la tine ca la o persoană, nu la partea sportivă. Suntem atleți de performanță, dar unora nu le pasă de altceva în afară de numărul de participări și bani. La începutul anului, bunicul meu a murit, eu am fost operat din nou, sunt departe de competiții, dar sper că de acum înainte nu va mai trebui să vorbesc despre genunchiul meu", a spus Delpo pentru ESPN.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM O ORĂ
Tenis
Sârbii, în extaz după ultima veste despre Novak Djokovic! Ce au descoperit jurnaliștii de la Belgrad
ACUM 6 ORE