Novak Djokovic a pierdut setul inaugural în meciul din turul 3 cu Kei Nishikori. Sârbul a revenit apoi pentru a obține calificarea în optimile de finală în 4 seturi. Djokovic a început meciul foarte lent și destul de pasiv, după cum a și recunoscut la interviul de după meci. După un prim set cedat la tiebreak, Djokovic și-a ridicat nivelul de joc și s-a impus.
Analistul Eurosport, Alex Corretja, a vorbit despre acest meci și l-a avertizat pe liderul mondial din ATP: "Cred că Novak nu era sigur în ce viteză trebuie să înceapă acest meci. Cred că a jucat prea încet la început și apoi și-a revenit pe parcurs. În seturile următoare a arătat mult mai bine, dar bineînțeles că trebuie să fii atent pentru că atunci când începi să te joci cu focul... te poți arde foarte ușor".
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
ACUM 15 ORE

Alex Corretja, avertisment pentru Novak Djokovic la US Open 2021

Djokovic nu este jucătorul care să fie eliminat cu ușurință în primele runde ale unui turneu major. Corretja este de părere că sârbul va arăta mai bine de acum încolo în turneu: "În primul tur a pierdut un set, dar știa că va câștiga. Cu Nishikori a fost diferit pentru că știa că poate pierde. Cred că acel prim set cedat îl va ajuta pe viitor. Va deveni mai periculos acum".
Novak Djokovic îl va întâlni în optimile de finală la US Open 2021 pe tânărul american Jenson Brooksby, ocupant al locului 99 ATP. Cap de serie numărul 1, Novak Djokovic a obținut în primul tur o victorie în 4 seturi cu Holger Rune. În turul 2, sârbul a trecut de Griekspoor în minimum de seturi, iar în turul 3 l-a învins pe Nishikori în 4 seturi.
Novak Djokovic și Jenson Brooksby nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul masculin de tenis. Sârbul este la US Open față în față cu istoria și are șansa de a câștiga toate cele patru turnee de Grand Slam într-un singur sezon, lucru pe care doar Rod Laver l-a reușit (ATP) în două ocazii.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36