După ce a impresionat la Wimbledon, unde a ajuns în a doua săptămână, Emma Răducanu face furori și la US Open, ultimul turneu major al anului. Sportiva de origine română a avut nevoie de 7 mingi de meci pentru a trece de Voegele, dar în cele din urmă a obținut o calificare facilă în manșa secundă, scor 6-2, 6-3.
În turul secund, Emma a obținut o nouă victorie spectaculoasă în fața chinezoaicei Shuai Zhang, tot în minimum de seturi, iar acum are șansa de a înainta în turneu, asta pentru că nu întâlnește deocamdată un cap de serie. Pentru un loc în optimile de finală, Emma Răducanu se va duela cu iberica Sara Sorribes Tormo.
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46

Emma Răducanu sau Coco Gauff? Cine e liderul noii generații din tenisul feminin

Daniela Hantuchova (38 de ani), deținătoare a 7 titluri WTA la simplu și 9 la dublu, este de părere că Emma Răducanu este o jucătoare mai bună decât Coco Gauff. Fosta tenismenă din Slovacia s-a declarat impresionată de jocul excepțional al sportivei din Marea Britanie, dar și de spiritul de luptă.
"În acest moment nu există un aspect în jocul ei unde să pot spune vehement că are nevoie de îmbunătățiri. Spre deosebire de Coco Gauff, jucătoare care cred că tactic poate îmbunătăți o mulțime de lucruri, Emma e cu mult peste. Tactic vorbind, Emma nu a greșit nimic, iar forța mentală... e ceva foarte special. Mi se pare că aduce o bucurie aparte când joacă.
Are o legătură foarte frumoasă cu publicul, va fi capabilă să câștige foarte multă energie din partea fanilor din toată lumea. De îndată ce va zâmbi, oamenii vor fi de partea ei. Am văzut la US Open ce poate face, jucând pentru prima dată pe scenele mari ale tenisului american, toată lumea se înghesuia la poze cu ea. Nici nu-mi pot imagina acum ce viitor poate avea", a spus Daniela Hantuchova la Flushing Meadows.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Internazionali BNL d'Italia
Bianca Andreescu se califică în turul al doilea de la Roma, după ce Emma Răducanu a abandonat
10/05/2022 LA 17:19
Mutua Madrid Open
Simona Halep, performanță uluitoare! Borna impresionantă atinsă la Madrid după victoria cu Gauff
02/05/2022 LA 17:51