Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John McEnroe e convins că Novak Djokovic va câștiga US Open 2021! "Sunt gata să pariez pe succesul lui!"

Irina Aldea

Publicat 25/08/2021 la 16:06 GMT+3

Au mai rămas doar câteva zile până la startul US Open 2021, ultimul turneu de Grand Slam al anului. John McEnroe și-a ales favoritul la câștigarea turneului: nimeni altul decât Novak Djokovic.

John McEnroe & Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

John McEnroe este convins că liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, va cuceri titlul la US Open 2021, devenind astfel primul jucător de la Rod Laver, în 1969, care câștigă toate cele patru turnee majore într-un singur sezon competițional. Sârbul a cucerit deja Australian Open, Roland Garros și Wimbledon anul acesta, fiind de parte tenismenul sezonului.
Chiar dacă a dominat copios circuitul masculin de tenis în 2021, Novak Djokovic a suferit două înfrângeri dureroase la Tokyo, la Jocurile Olimpice, acolo unde în semifinală a fost învins de Alexander Zverev, iar în finala pentru medalia de bronz a cedat în fața ibericului Pablo Carreno-Busta, plecând din Japonia fără nicio medalie.

Novak Djokovic, favoritul lui John McEnroe la câștigarea US Open 2021

Deși mai multe voci importante din lumea sportului alb au spus că Novak Djokovic va cuceri medalia de aur la Tokyo, John McEnroe a prezis că asta nu se va întâmpla. Americanul, câștigător a 7 titluri majore, este de părere acum, înainte de US Open, că sârbul va face legea pe hardul de la Flushing Meadows.
"Anticipez că va câștiga turneul, la asta mă aștept, sunt gata să pariez pe succesul lui. Am simțit înainte de Wimbledon că va câștiga acolo, dar de asemenea am simțit că la Tokyo nu va reuși ce și-a propus. Meciuri cu 2 din 3 seturi, călătorii obositoare, fără fani în tribune, toate astea au contribuit. În plus, cred că temperaturile extrem de ridicate din Tokyo au fost decisive pentru Novak.
Pentru mine, la US Open, va fi el singur împotriva tuturor celor de pe tablou. Acum îl aleg pe el. Căldura poate fi un obstacol pentru oricine. Cred că dacă ar pierde aici, atunci din cauza căldurii ar fi. Altfel nu-mi pot imagina că va pierde aici, cred că va reuși să cucerească titlul. Va încerca fără doar și poate, mai ales că ar fi primul tenismen care ar reuși asta de la Laver în 1969. Super captivant!", a spus John McEnroe înainte de US Open 2021.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo