Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LIVE BLOG US Open 2021 | Naomi Osaka, OUT în turul 3! Rublev, învins de Tiafoe în 5 seturi

Irina Aldea

Actualizat 04/09/2021 la 09:22 GMT+3

România va fi reprezentată în ziua a cincea de concurs de Simona Halep, care o va înfrunta pe Elena Rybakina în runda a treia. Tot în ziua a cincea îi vom urmări la treabă pe Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev, Garbine Muguruza și Elina Svitolina.

Frances Tiafoe reaches his first Grand Slam quarter-final at the 2019 Australian Open

Credit imagine: Getty Images

Sabalenka, victorie facilă cu Collins

Favorită numărul 2 pe tabloul feminin de simplu, Aryna Sabalenka s-a calificat pentru a doua oară în carieră în optimile de finală la US Open, după ce a trecut de Danielle Collins cu scorul de 6-3, 6-3 la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc.

FAA merge în optimi la US Open 2021

UPDATE Felix Auger-Aliassime, cap de serie numărul 12 pe tabloul de simplu masculin, s-a calificat în optimile de finală la US Open 2021 după ce l-a eliminat pe Roberto Bautista-Agut, favorit numprul 18, cu scorul de 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat trei ore și 58 de minute de joc. În continuare, sportivul din Canada se va duela la Flushing Meadows cu învingătorul meciului dintre Rublev și Tiafoe.
picture

US Open 2021: Rezumatul meciului Felix Auger-Aliassime & Roberto Bautista-Agut

Șoc la US Open! Naomi Osaka, OUT în turul 3

UPDATE Leylah Fernandez, în vârstă de 18 ani, ocupantă a locului 73 WTA, a produs marea surpriză la US Open! Puștoaica din Canada a eliminat-o pe campioana en-titre, Naomi Osaka, cu scorul de 5-7, 7-6 (2), 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 5 minute de joc.
picture

US Open 2021: Rezumatul meciului dintre Leylah Fernandez și Naomi Osaka

Elise Mertens trece mai departe în turneu

UPDATE Elise Mertens, favorita numărul 15 pe tabloul feminin de tenis, s-a calificat în optimile de finală la US Open 2021 după ce a trecut de favorita numărul 20, Ons Jabeur, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră și 29 de minute de joc. În continuare, belgianca se va duela la Flushing Meadows cu învingătoarea dintre Collins și Sabalenka.

Diego Schwartzman merge în optimi la US Open

UPDATE Diego Schwartzman, ocupant al locului 14, favorit numărul 11 la US Open, s-a calificat în optimile de finală după ce a trecut de slovacul Alex Molcan, scor 6-4, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 8 minute de joc.
Argentinianul e la doar o victorie distanță de cea mai bună performanță a lui aici, faza sferturilor de finală. Pentru a ajunge acolo, Schwartzman se va duela cu Van De Zandschulp, care a trecut în 4 seturi de Bagnis, cu scorul de 3-6, 6-0, 6-2, 6-2.

Tsitsipas, eliminat de Alcaraz, după meciul turneului

UPDATE Prima mare surpriză de la US Open s-a produs în această seară. Carlos Alcaraz, numărul 55 mondial, l-a eliminat pe favoritul 3, Stefanos Tsitsipas, după ceea ce reprezintă probabil meciul turneului până în prezent. Ibericul s-a impus cu 6-3, 4-6, 7-6(2), 0-6, 7-6(5), la capătul unui duel epic, de peste 4 ore. În turul următor, Alcaraz va avea o misiune mult mai ușoară, cel puțin pe hârtie, urmând a da piept cu germanul Gojowczyk.
picture

US Open 2021: Rezumatul meciului Carlos Alcaraz - Stefanos Tsitsipas

La 18 ani și 4 luni, Alcaraz e cel mai tânăr jucător calificat în optimi la un Grand Slam, de la Andrei Medvedev, în 1992, la Roland Garros.
UPDATE Van De Zandschulp a reușit o prestație de zile mari în setul doi cu Bagnis, pe care și l-a adjudecat cu 6-0. E 1-1 la seturi, după ce argentinianul a câștigat relativ ușor prima manșă.
Rezumatul partidei Angelique Kerber - Sloane Stephens
picture

Rezumatul partidei Kerber - Stephens, de la US Open

UPDATE Diego Schwartzman e la un set distanță de optimile de finală. Micuțul argentinian îl conduce cu 6-4, 6-3 pe Molcan.
UPDATE Bagnis a câștigat primul set al disputei cu olandezul Van De Zandschulp, scor 6-3.

Kerber, în optimi la US Open

UPDATE Angelique Kerber a reușit o revenire de zile mari în fața lui Sloane Stephens, într-un duel din turul trei între două foste campioane la US Open. Germanca s-a impus cu 5-7, 6-2, 6-3, după două ore de joc. În turul următor, nemțoaica va întâlni învingătoarea din duelul Osaka - Fernandez, campioana în exercițiu de la Flushing Meadows fiind evident mare favorită.
UPDATE Metoda "vestiarul" a funcționat din nou pentru Tsitsipas. De această dată, la finalul setului trei, grecul a mers din nou la cabine pentru a se schimba. A stat mult mai puțin decât în tururile anterioare, când și-a atras critici dure, dar rezultatul a fost scontat. După un set magic al lui Alcaraz, sportivul elen a trimis confruntarea în decisiv cu un bagel, 6-0.
UPDATE Diego Schwartzman a câștigat primul set al disputei cu surprinzătorul Molcan (Slovacia), scor 6-4.
Rezumatul partidei Svitolina - Kasatkina. Ucraineanca o va întâlni pe Halep, în optimi, duminică.
picture

Svitolina, meci mare la US Open. Adversara din optimi a Simonei Halep a jucat fără greșeală

UPDATE Carlos Alcaraz nu mai este o speranță a tenisului mondial, ci o certitudine. Puștiul de 18 ani a dovedit că are sânge rece și instinct de mare campion. Deși Tsitsipas a egalat la seturi, 1-1, în setul 3 ibericul a arătat cât de puternic e din punct de vedere psihic: a fost condus cu 5-2 de grec, dar a revenit și a împins partida în tie-break, unde s-a impus impresionant.
UPDATE Kerber revine în partida cu Sloane Stephens și trimite meciul în decisiv, după un categoric 6-2.

Evans - Popyrin, meciul zilei la US Open

UPDATE Partidă de colecție la US open, acolo unde britanicul Daniel Evans a revenit de la 0-2 la seturi, pentru a trece cu 4-6, 3-6, 6-3, 6-4, 7-6(1) de australianul Popyrin. În turul următor, capul de serie 24 va avea o misiune imposibilă, urmând să îl întâlnească pe favoritul 2, Daniil Medvedev.
UPDATE Sloane Stephens își continuă seria excepțională, la US Open 2021. După ce a trecut de Madison Keys și Cori Gauff, sportiva din SUA a câștigat primul set al întâlnirii cu Angelique Kerber, scor 7-5.

Halep - Svitolina în optimi la US Open

UPDATE Elina Svitolina e adversara Simonei Halep în optimi la US Open. Ucraineanca a trecut cu 6-4, 6-2 și pare într-o formă de zile mari.
UPDATE Stefanos Tsitsipas revine în partida cu Alcaraz. Deși a fost condus cu 3-0 în setul secund, grecul s-a adunat și a etalat un joc solid, impunându-se cu 6-4.
UPDATE Daniel Evans are parte de o revenire senzațională în meciul cu Popyrin. Condus cu 2-0 la seturi, britanicul și-a adjudecat următoarele două manșe, scor 6-3, 6-4 și e mare favorit la calificare în optimi.
UPDATE Elina Svitolina pare că va fi adversara Simonei Halep din optimile de la US Open. Ucraineanca a câștigat primul set cu Daria Kasatkina, scor 6-4 și are 1-0 și break în manșa a doua.
UPDATE Daniil Medvedev e în turul 4 la Flushing Meadows, după un meci fără istoric cu Pablo Andujar, scor 6-0, 6-4, 6-3. În turul următor, rusul va da piept cu învingătorul din confruntarea Popyrin - Evans.
picture

US Open: Medvedev e regele scurtelor. Impresionant ce a reușit în turul 3 la Flushing Meadows

UPDATE Carlos Alcaraz a făcut un prim set de senzație contra capului de serie numărul 3, Stefanos Tsitsipas. Ibericul s-a impus cu 6-3 și, dacă jucătorul grec nu schimbă ceva, am putea asista la cea mai mare surpriză de până acum.
Rezumatul partidei Muguruza - Azarenka
picture

Muguruza - Azarenka, thriller de senzație la US Open! Garbine s-a calificat în optimi

UPDATE Daniel Evans revine în meciul cu Popyrin, după ce australianul a câștigat primele două seturi. Manșa trei merge în dreptul britanicului, care visează să ajungă pentru prima oară în carieră în optimile de la New York.

Tsitsipas - Alcaraz, meci fantastic la US Open

UPDATE Start de senzație pentru puștiul Alcaraz în duelul cu Tsitsipas.
UPDATE Daniil Medvedev e considerat de mulți principalul rival al lui Djokovic la Flushing Meadows 2021, iar numărul doi mondial își confirmă forma de senzație. Rusul îl conduce cu 2-0 la seturi pe Andujar, 6-0, 6-4.
UPDATE Krejcikova merge în optimile de finală de la US Open, după 6-4, 6-2 cu rusoaica Rakhimova.

Muguruza, în optimi la US Open

UPDATE Garbine Muguruza e în optimi la US Open, după ce a trecut cu 6-4, 3-6, 6-2 de Victoria Azarenka. În turul următor, iberica o va întâlni cel mai probabil pe Krejcikova, care are set și 3-1 în duelul cu Rakhimova.
UPDATE Daniil Medvedev a câștigat la 0 primul set al duelului cu Andujar-Alba.
UPDATE UPDATE Krejcikova își continuă anul fabulos și e la doar un set de optimile competiției. Cehoaica a câștigat primul set al confruntării cu Rakhimova, scor 6-4.
UPDATE Popyrin câștigă primul set al duelului cu Daniel Evans, 6-4, după ce a revenit de la 2-4.
UPDATE Azarenka ia setul doi al disputei cu Muguruza, scor 6-3. Se intră în decisiv în cea mai așteptată dispută de pe tabloul feminin.

Halep - Rybakina | Simona, în optimi la US Open

UPDATE Simona Halep își continuă aventura la US Open. Sportiva noastră s-a calificat în optimile de finală, după ce a trecut în turul 3 de Elena Rybakina, scor 7-6 (11), 4-6, 6-3.
UPDATE Gojowczyk s-a calificat în optimi la US Open, după 3-6, 6-3, 6-1, 6-4 cu Laaksonen. În turul următor, tenismenul german va da piept cu învingătorul din duelul Alcaraz - Tsitsipas.
UPDATE Halep - Rybakina este 1-1 la seturi (7-6, 4-6). Sportiva din Constanța a revenit de la 0-3, dar a cedat pe final, jocul său nemaifiind la intensitatea obișnuită.
UPDATE Garbine Muguruza a câștigat primul set al super-duelului cu Vika Azarenka, scor 6-4.
UPDATE Halep - Rybakina este 7-6, 4-4. Simo a fost condusă cu 3-0 în setul secund, dar, ca și în prima manșă a revenit.
UPDATE Gojowczyk a revenit impresionant, după ce a cedat primul set al confruntării cu Laakonsen. Germanul conduce acum cu 3-6, 6-3, 6-1.
UPDATE Simona Halep a avut o revenire impresionantă în primul set al partidei cu Rybakina, din turul trei de la US Open. Condusă cu 3-0 și 5-3, românca a reintrat în meci, a salvat 4 mingi de set (3 în tie-break) și s-a impus într-un tie-break dramatic.
picture

Dra-ma-tic! Halep câștigă un tie-break ireal, în care a ratat 6 mingi de set

UPDATE Halep are o revenire de senzație în fața Rybakinei, după ce a salvat minge de set.
UPDATE Chiar dacă Federer și Wawrinka nu au fost pe tabloul de la US Open, Laaksonen are o prestație fantastică la New York. Elvețianul e la două seturi distanță de optimi, după ce și-a adjudecat primul set, contra lui Gojowczyk.
A început disputa Simonei Halep din turul 3, iar toate detaliile le găsiți pe LIVE-BLOGUL dedicat meciului.
UPDATE / Așa arată traseul virtual al Simonei Halep dacă trece de Elena Rybakina:
  • optimi: Elina Svitolina sau Daria Kasatkina
  • sferturi: Naomi Osaka, Angelique Kerber sau Sloane Stephens
  • semifinale: Barbora Krejcikova sau Aryna Sabalenka
  • finală: Ashleigh Barty, Karolina Pliskova sau Bianca Andreescu
Știre inițială
Simona Halep încearcă vineri să se califice în optimile de finală la US Open 2021. Sportiva noastră a avut parte de două meciuri foarte bune la Flushing Meadows, acolo unde le-a învins pe Camila Giorgi și Kristina Kucova în minimum de seturi. În meciul din turul 2, Simona și-a ridicat nivelul de joc în mod considerabil.
Tot în ziua a cincea de concurs o vom vedea la treabă pe Garbine Muguruza, dublă campioană de Grand Slam. Iberica o va întâlni în turul al treilea pe Victoria Azarenka. Pe tabloul masculin îl vom vedea la treabă pe Stefanos Tsitsipas, omul care a dat curs la ediția din acest an câtorva controverse. Grecul îl va întâlni în turul 3 pe Carlos Alcaraz.

#Favoriții US Open 2021 | Simona Halep – Elena Rybakina, 1-1 la întâlnirile directe

Simona Halep o va întâlni în turul al treilea la US Open 2021 pe sportiva din Kazahstan, Elena Rybakina, ocupantă a locului 20 WTA. Sportiva noastră a obținut în turul inaugural o victorie importantă în fața campioanei de la Montreal, Camila Giorgi, iar în turul secund a trecut de Kristina Kucova. De partea cealaltă, Rybakina a trecut de Sasnovich și Garcia.
US Open 2021 | Programul transmisiunilor Eurosport în a cincea zi de concurs la Flushing Meadows
Simona Halep și Rybakyna s-au întâlnit până în prezent de două ori, împărțindu-și victoriile. În finala de la Dubai din 2020 s-au întâlnit cele două ultima oară. Atunci, Simona se impunea cu foarte mari emoții în trei seturi extrem de disputate. Înainte de acest meci, Simona și Rybakina s-au întâlnit pe hardul de la Wuhan în 2019. Atunci, sportiva din Kazahstan a avut câștig de cauză în urma retragerii din meci a sportivei noastre la 5-4 în primul set pentru adversară.

#Favoriții US Open 2021 | Stefanos Tsitsipas – Carlos Alcaraz, prima întâlnire directă

Stefanos Tsitsipas îl va întâlni în turul al treilea la US Open 2021 pe tânărul Carlos Alcaraz, marea speranță a tenisului masculine spaniol, ocupant al locului 55 ATP. Cap de serie numărul 3, Stefanos Tsitsipas a obținut în primul tur o victorie foarte dificilă în fața lui Andy Murray, după 5 seturi. În turul 2, grecul a trecut de Mannarino în 4 seturi.
US Open 2021 | Programul transmisiunilor Eurosport în a cincea zi de concurs la Flushing Meadows
De partea cealaltă, Alcaraz a trecut în 3 seturi de Norrie în primul tur, iar în runda secundă de Rinderknech în 4 seturi. Stefanos Tsitsipas și Carlos Alcaraz nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul masculin de tenis. În mod surprinzător, ambii sportivi se află la cea mai bună performanță a lor la turneul american. Grecul a mai atins o data în carieră turul 3 la New York, în 2020.

#Favoriții US Open 2021 | Garbine Muguruza – Victoria Azarenka, 3-2 la întâlnirile directe

Garbine Muguruza o va întâlni în turul al treilea la US Open 2021 pe bielorusa Victoria Azarenka, ocupantă a locului 19 WTA. Dublă campioană de Grand Slam, Muguruza a învins-o în primul tur pe Donna Vekic la US Open, iar în runda a doua a trecut de Andrea Petkovic fără a ceda set. De partea cealaltă, Azarenka le-a învins în minimum de seturi pe Martincova și Paolini.
US Open 2021 | Programul transmisiunilor Eurosport în a cincea zi de concurs la Flushing Meadows
Garbine Muguruza și Jasmine Paolini s-au mai întâlnit până acum de cinci ori în circuitul feminin de tenis, sportiva din Spania conducând cu 3-2. Cel mai bun rezultat al ibericei la US Open este optimi de finală, fază în care a ajuns în 2017. De partea cealaltă, Azarenka a ajuns de trei ori în marea finală de la Flushing Meadows, în 2012, 2013 și 2020.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo