Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Toni Nadal îl face praf pe Tsitsipas la US Open 2021: "Rafa nu ar face niciodată așa ceva!"

Irina Aldea

Publicat 05/09/2021 la 02:51 GMT+3

Stefanos Tsitsipas e sursa controverselor la US Open 2021 din cauza pauzelor de vestiar pe care le ia atunci când adversarul traversează o perioadă bună în meci. Toni Nadal l-a criticat dur pe grec pentru această tehnică.

Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Eurosport

În ultima perioadă, Stefanos Tsitsipas a fost sursa mai multor controverse în circuit, ca urmare a tacticii pe care o folosește aproape mereu când e în dificultate: la capătul unui set pierdut, grecul își ia pauză de vestiar și rămâne acolo minute bune, încercând să își scoată adversarul din ritm.
"Mi-am pierdut respectul pentru el", a spus Murray, după duelul din turul întâi de la US Open, când a simțit că Stefanos apelează la astfel de tehnici pentru a-l destabiliza mental. Mannarino a pățit și el la fel, iar Zverev a primit și el același tratament din partea lui Tsitsipas în trecut. Grecul a apelat la aceeași tactică și în meciul cu Alcaraz, însă ibericul s-a impus, chiar dacă după pauza de vestiar a grecului a cedat setul la 0.
picture

Tsitsipas a aplicat din nou metoda "vestiarul" în meciul cu Alcaraz la USOpen. Incredibil ce a urmat

Toni Nadal, critici pentru Stefanos Tsitsipas la US Open 2021

După ce a fost eliminat de Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas a avut un atac virulent la adresa celor care l-au blamat pentru pauzele de vestiar și a trimis săgeți către anumiți jucători care-și iau foarte mult timp între puncte la serviciu sau care merg de asemenea la vestiar, dar fără a-i desemna.
Toni Nadal, unchiul lui Rafa, și antrenorul lui Felix Auger-Aliassime, l-a criticat și el dur pe Stefanos Tsitsipas: "E numărul 3 în lume și unul dintre cei mai buni jucători, nu te aștepți să vezi așa ceva. Ar trebui să fie un exemplu. Felul în care se comportă privind aceste pauze de vestiar nu îi face cinste. Rafa sau Federer nu ar face niciodată ceea ce face el. Ar trebui ca regulile să se schimbe pentru că nu e deloc în regulă ce se întâmplă", a transmis Toni Nadal pentru El Pais.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo