Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Cincinnati din cauza unei accidentări, iar sportiva noastră s-a deplasat deja la New York, unde va participa la US Open în perioada 30 august - 13 septembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Campioana noastră va debuta la ultimul turneu de Grand Slam al anului având doar 2 meciuri în picioare: o victorie și o înfrângere.
Semifinalistă la ediția din 2015, Simona Halep este hotărâtă să dea tot ce are mai bun la ultimul turneu major al anului, mai ales după ce a trebuit să îndure în a doua jumătate a sezonului. Aflată deja la New York, Simona Halep a fost fotografiată de antrenorul ei, Darren Cahill, alături de Brad Gilbert, fost tenismen american, ocupant al locului 4 ATP.

Semne de îngrijorare în tabăra Simonei Halep înainte de US Open

Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 6 ORE
În fotografia cu pricina, românca apare pe teren, în pauza de la antrenament, însă pe copasa dreaptă se poate observa un bandaj uriaș, semn că problemele fizice nu au dispărut. Acum, cu doar câteva zile înainte de startul turneului, rămâne de văzut dacă această accidentare va evolua sau va putea fi ținută sub control.
Simona Halep a efectuat până acum la New York două antrenamente, ambele în compania belgiencei Elise Mertens. Cel mai bun rezultat la Simonei la New York a fost la ediția din 2015, atunci când a ajuns până în semifinale. Turneul de la US Open este singurul turneu de Grand Slam în care Simona Halep nu a ajuns în finală.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22