O decizie legată de US Open va fi luată în luna iunie, anunță New York Times. Sezonul de tenis a fost oprit în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus. Țările au intrat în stare de urgență și au introdus măsuri restrictive pentru a opri răspândirea virusului.
Wimbledon a fost anulat pentru prima dată de la cel de-al Doilea Război Mondial, în timp ce Roland Garros a fost mutat în luna septembrie. Nu va mai avea loc cu siguranță niciun turneu până cel puțin la jumătatea lunii iulie.
USTA, organizatorii US Open, au anunțat că momentan continuă să plănuiască pentru o desfășurare în condiții normale a turneului în perioada 31 august - 14 septembrie. Însă Statele Unite este țara cel mai puternic afectată din lume, cu mai bine de un sfert din cazurile pozitive existente la nivel global: 636.000 de persoane au fost testate pozitiv și aproape 31.000 au murit din cauza infecției.
Tenis
Simona Halep nu poate fi întrecută de Ashleigh Barty! Anunțul WTA cu privire la clasament
16/04/2020 LA 08:52
Nu avem programată o dată pentru luarea deciziei pentru că lucrurile se schimbă atât de rapid. Vă puteți imagina că etapele organizării US Open nu sunt scurte așa că probabil în iunie vom anunța | Michael Dowse, șef executiv USTA

Ajutor de 15 milioane de dolari

Asociația de tenis a Statelor Unite (USTA) a mai anunțat că a tăiat salariile executivilor cu 20% pentru restul anului 2020 astfel încât să strângă fonduri pentru a sprijini alte facilități din Statele Unite, antrenori de jucători și academii.
Dowse a mai spus că fondul de urgență nu depinde însă de soarta Grand Slam-ului, deși acesta reprezintă principala sursă de venit pentru organizație.
Planurile vor rezista. Au fost create plecând de la ceea ce putem face și, dacă în teorie se poate și mai mult, vom face. Trebuie să ținem cluburile de tenis și antrenorii pe linia de plutire pe cât posibil | Michael Dowse, șef executiv USTA
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cât ghinion pentru Federer: nu scapă de probleme nici după retragere. Dezvăluirea făcută
ACUM O ZI
Tenis
"De asta cred că Halep e inocentă!". Un tenismen vine cu o variantă la care nu s-a gândit nimeni
IERI LA 08:37