Jurnaliștii de la New York Times au transmis că turneul Masters de la Cincinnati ar putea fi mutat anul acesta la Flushing Meadows și ar urma să se desfășoare unul după celălalt, pentru ca jucătorii să rămână în același loc și să nu se expună unui pericol călătorind prin cea mai afectată țară din lume de pandemia de coronavirus.
Sănătatea și siguranța jucătorilor, fanilor, voluntarilor și staff-ului nostru vor fi cea mai mare îngrijorare a noastră. Ca săfim pe aceeași lungime de undă cu WTA și ATP, asteptăm ca o decizie finală asupra acestei propuneri să fie luată la mijlocul lunii iunie – comunicatul organizatorilor de la Cincinnati

US Open și Cincinnati, găzduite de Flushing Meadows?

Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 2 ORE
Potrivit informațiilor furnizate de NY Times, în urma propunerii inițiate de USTA (Federația Americană de Tenis), ambele competiții vor fi disputate la New York, la Centrul de Tenis Național Billie Jean King, una după alta. Intenția din spatele acestui plan implică minimizarea călătoriilor și riscului de infectare cu coronavirus.
Cincinnati, de asemenea cunoscut ca Western & Southern Open, este programat să se joace până la data de 23 august, în timp ce US Open ar trebui să înceapă la 31 august: "USTA și Western & Southern Open au explorat multiple scenarii pentru acest turneu. Principalul obiectiv este să organizăm competiția, într-o oarecare formă, în această vară", au transmis organizatorii.
Tenisul ar urma să se reia peste tot în lume în vară, dar treptat, fără fani în tribune.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 2 ORE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 2 ORE