Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele probleme pentru organizatorii US Open! Un test pozitiv descoperit la Flushing Meadows

Irina Aldea

Publicat 18/08/2020 la 18:44 GMT+3

Organizatorii turneului de la US Open au întâmpinat deja primele probleme la Flushing Meadows, cu doar două săptămâni înainte de startul turneului de Grand Slam.

Tennis Coronavirus

Credit imagine: Getty Images

Turneul de Grand Slam de la US Open va debuta pe 31 august, iar pregătirile sunt în toi, mai ales pe partea de testare. De altfel, complexul de la Flushing Meadows va găzdui săptămâna viitoare și turneul care trebuia să aibă loc la Cincinnati, astfel că timpul pe care organizatorii îl au la dispoziție pentru a testa cât mai mulți jucători și membri din staff este limitat.
Azi, americanii au anunțat că la testarea care a început pe 13 august a fost găsit un caz pozitiv de coronavirus, însă acesta nu aparține vreunui jucător. Organizatorii au anunțat, de asemenea, că până acum, în câteva zile au reușit să efectueze nu mai puțin de 1400 de teste, iar jucătorii prezenți în complex nu au intrat în contact cu virusul.

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, nu va fi prezentă la US Open în 2020

Ieri, Simona Halep a anunțat că nu va face deplasarea la US Open anul acesta: "După ce am luat în considerare toți factorii și circumstanțele excepționale în care trăim, am decis că nu voi călători la New York pentru a juca la US Open. Mereu am spus că voi pune sănătatea pe prim-plan și de aceea prefer să rămân și să mă antrenez în Europa. Știu că organizatorii au muncit serios ca acest eveniment să aibă loc și le doresc succes tuturor celor care vor lua parte" - Simona Halep.
Începând cu US Open 2010, marea noastră campioană s-a aflat pe tabloul principal la fiecare turneu de Grand Slam programat. În 2019, Simona Halep a fost învinsă în turul secund la US Open, de la americanca Taylor Townsend. Pe de altă parte, US Open este cel mai slab dintre cele patru Grand Slam-uri pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră nu a adunat decât 17 victorii la New York - în condițiile în care în celelalte trei turnee majore are cel puțin 24 de victorii, iar la ultimele trei ediții a obținut, cumulat, o singură victorie. Cel mai bun rezultat al Simonei la Flushing Meadows a fost semifinala jucată în 2015. Ea a mai ajuns în sferturi o singură dată, în 2016.
US Open se desfășoară în perioada 31 august – 13 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo