Federația americană de tenis (USTA), ESPN și IBM au colaborat pentru a aduce sunetele autentice ale fanilor în prezentarea meciurilor de la US Open, turneu care va fi transmis în exclusivitate de Eurosport.
IBM s-a folosit de tehnologia sa cu inteligență artificială (AI) pentru a recrea sunetele fanilor adunate din sute de ore de imagini video surprinse în timpul edițiilor precedente ale US Open.
AI Highlights folosește tehnologia Watson pentru a analiza imaginile video de la meciuri și să evalueze nivelul entuziasmului fanilor. Astfel sunetele vor fi analize și clasificate în funcție de situații pentru a putea fi introduse la momentul potrivit.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM 17 MINUTE

US Open va avea fani virtuali


Chiar dacă fanii vor viziona turneul de acasă în acest an în loc să fie prezenți pe arenele Arthur Ashe și Louis Armstrong, ei vor putea fi totuși prezenți virtual. Încurajările lor vor putea fi văzute și auzite de jucători datorită US Open Fan Cam.
Fan Cam-ul va permite fanilor din toată lumea prin aplicația US Open pentru telefonul mobil să-și înregistreze încurajările pentru jucătorii favoriți pe care pot trimite apoi organizatorilor. Imaginile vor fi arătate pe noile ecrane LED care vor înconjura arena Arthur Ashe la turneul din acest an.
Tenis
Tsitsipas, declarație controversată despre Medvedev! Cum a catalogat jocul campionului de la US Open
ACUM O ORĂ
Moselle Open
Andy Murray, victorie de colecție la Metz în fața lui Ugo Humbert
ACUM 4 ORE