Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coco Gauff, eliminată în primul tur la US Open 2020! Premieră pentru tânăra americancă

Irina Aldea

Actualizat 01/09/2020 la 02:02 GMT+3

Coco Gauff, una dintre marile speranțe ale tenisului american feminin, a fost eliminată de la US Open 2020 încă din turul inaugural.

Coco Gauff

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 16 ani, Coco Gauff nu a rezistat în fața Anastasijei Sevastova, semifinalistă la US Open în 2018. Letona de pe locul 45 WTA s-a impus în fața tinerei americance la capătul unui meci care a durat două ore și nouă minute de joc, scor 6-3, 5-7, 6-4. Ceea ce este important de precizat este că Gauff pierde pentru prima dată în carieră în turul inaugural al unui turneu de Grand Slam, fapt care este cu adevărat impresionant luând în calcul vârsta ei.
De altfel, Gauff deținea un record de 8-3 înaintea acestui meci. Ea fusese învinsă în turneele majore de către Simona Halep, la Wimbledon 2019, de Osaka la US Open 2019 și de Sofia Kenin anul acesta la Australian Open. De partea cealaltă, Sevastova nu a adunat prea multe victorii în 2020, asta și pe baza suspendării circuitului din cauza pandemiei de coronavirus. Letona a acumulat opt înfrângeri și doar două victorii, însă ce victorii! Sevastova le-a învins anul acesta pe Serena Williams și Coco Gauff.

Coco Gauff, eliminată pentru prima dată în primul tur la un turneu de Grand Slam

În turul secund, Sevastova se va duela cu ucraineanca Marta Kostyuk, locul 137 WTA. Aceasta din urmă a trecut în primul tur fără nicio emoție de Daria Kasatkina, scor 6-1, 6-2. Gauff a avut în meciul cu Sevastova nervii tari până la un moment dat și a salvat trei mingi de meci, dar inconstanța din joc și mai ales de la serviciu a costat-o pe tânăra sportivă din Statele Unie ale Americii.
picture

US Open 2020 | Coco Gauff - Anastasija Sevastova: Cele mai tari puncte

Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la US Open.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo