În afara faptului că le-a învins pe Wozniacki, Townsend, Mertens și Bencic, Bianca a obținut o victorie istorică în fața celei mai titrate jucătoare aflată încă în activitate, Serena Williams, deținătoare a 23 de trofee de Grand Slam. Andreescu s-a impus în minimul de seturi în ultimul act de la New York, scor 6-3, 7-5, după o oră și 41 de minute de joc. De fapt, în drumul ei spre finală, Andreescu a cedat doar două seturi, în meciurile disputate cu Townsend și Mertens.

O stradă din Mississauga va purta numele Biancăi Andreescu

Bianca a fost așteptată acasă, în Canada, cu multă nerăbdare. Suporterii ei, atât canadieni, cât și români stabiliți în Țara frunzei de arțar, au emanat deopotrivă încântare la sosirea Biancăi în țara pentru care a scris istorie. Primarul din Mississauga, Bonnie Crombie, a luat hotărârea de a denumi o stradă a orașului în care s-a născut Bianca după campioana de la US Open: “Andreescu Way” (Calea Andreescu).
Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
Și Justin Trudeau, premierul Canadei, a scris pe contul personal de Twitter un mesaj pentru Bianca. "Felicitări, Bianca Andreescu! Ai scris istorie şi ai făcut o ţară foarte mândră", a scris Trudeau în mediul online.

Bianca Andreescu, conversație cu Drake după reușita din finala de la US Open

Campioana de la US Open a fost primită la Toronto într-o conferință de presă organizată în complexul în care se desfășoară an de an Rogers Cup. Bianca a mărturisit că Drake, un rapper canadian de succes, de asemenea năcut la Toronto, i-a scris un mesaj pe Instagram după succesul obținut în fața Serenei Williams. Jucătoarea din Canada afirmase cu o seară în urmă la emisiunea lui Jimmy Fallon că așteaptă o reacție din partea contului „Champagnepapi”, numele lui Drake pe Instagram.
"Apropo, Drake mi-a scris: <Aici sunt. Felicitări, suntem cu toții atât de mândri de tine! Am dat like tuturor postărilor cu tine, credeam că ai văzut asta>. Nici măcar nu am știut ce să-i răspund, dar nu vă faceți grijă, îi voi răspunde", a mărturisit Bianca la conferința de presă de la Toronto.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04