Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Bianca Andreescu, mesaj în limba română după calificarea în optimile US Open

Nicu Savin

Actualizat 05/09/2021 la 12:15 GMT+3

Bianca Andreescu s-a calificat în optimile de finală de la US Open, iar la câteva ore după realizarea acestei performanțe a postat un mesaj în limba română pe site-urile de socializare.

Bianca Andreescu

Credit imagine: SID

Bianca Andreescu și-a regăsit forma cu care și-a obișnuit fanii chiar la turneul la care a plasat-o în elita tenisului feminin în urmă cu 2 ani. Canadianca de origine română a avansat fără probleme în optimile d ela US Open, după un meci perfect împotriva belgiencei Greetje Minnen (104 WTA), scor 6-1, 6-2, într-o partidă care a durat o oră și 8 minute.
picture

Rezumatul meciului Bianca Andreescu - Greetje Minnen, câștigat lejer de canadiancă

În tribunele de la Flushing Meadows s-au aflat foarte mulți suporteri români, care au încurajat-o pe Bianca ca pe una de-a lor. Aceasta nu a trecut cu vederea acest aspect și într-un mesaj postat pe rețelele de socializare a ținut să le mulțumească scriind câteva cuvinte și în limba română.
"Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul acordat", scris Bianca, în engleză, pe Twitter imediat după victoria cu Minnen, la care a adăugat un "Vă iubesc" în limba română.

Bianca Andreescu, meci dificil în optimile US Open

Pentru un loc în sferturile de finală la ultimul Grand Slam al anului, Bianca Andreescu va da piept cu Maria Sakkari, care a trecut în 2 seturi de Petra Kvitova.
Cele două sportive s-au mai întâlnit o singură dată, în semifinalele de la Miami din acest an, Bianca impunându-se atunci în 3 seturi.
Emma Răducanu, o altă sportivă de origine română, care reprezintă Marea Britanie, face și ea un turneu de senzație la US Open. Aflată pentru prima dată în carieră pe tabloul principal de la Flushong Meadows, Emma s-a calificat în optimile de finală, după ce a demolat-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-0, 6-1. În turul următor, britanica va juca împotriva lui Shelby Rogers, cea care a furnizat o surpriză imensă, eliminând-o pe principala favorită, Ashleigh Barty.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo