Articol scris de Timeea Franțescu
După aurul obținut la Tokyo și trofeul de la Cincinnati, pare că Alexander Zverev este într-o formă de zile mari, traversează poate cea ma bună perioadă a carierei sale. Expertul Eurosport îl vede pe german ca fiind în sfârșit pe drumul cel bun, începe "să își intre în rolul de jucător de mare clasă".
"În sfârșit joacă așa cum ne-am dorit mereu: ofensiv. Nu cred că l-am mai văzut jucând atât de bine până acum. Începe să-și intre ușor-ușor în rolul de sportiv de mare clasă, de campion. Modul în care a jucat la Cincinnati, cum a câștigat, fără să piardă vreun set, exceptând meciul din semifnală, e un mare pas înainte pentru german", a declarat expertul Eurosport.
Roland-Garros
Alexander Zverev, calificare la pas în turul doi la Roland Garros
22/05/2022 LA 19:08
După Novak Djokovic, Zverev ocupă locul imediat următor ca și favorit la cucerirea trofeului de la US Open, cel puțin din punctul de vedere al lui Boris Becker. Modul în care a jucat la Cincinnati îi dă încredere expertului că germanul va face un turneu bun în America, iar odată ce începe să evolueze psihic, jocul lui va fi din ce în ce mai bun.
"Novak e favoritul principal, al doilea este Zverev, Medvedev al treilea, iar pe locul patru vine Tsitsipas."
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg

Kerber, șanse mari la cucerirea trofeului de la US Open

Deși Osaka este campioana en-titre a turneului american, Boris Becker o vede pe Kerber ca o adevărată amenințare la cucerirea trofeului, mai ales că Ash Barty va fi, cel mai probabil, epuizată fizic după Jocurile Olimpice și Cincinnati.
"Aș numi-o pe Ash Barty favorită, dar probabil va obosi la un moment dat. A jucat la Tokyo, apoi la Cincinnati, ceea ce e epuizant. Angie a stat acasă după Wimbledon, s-a refăcut și nici nu a jucat la Jocurile Olimpice. Este încă în formă, de aceea cred că Angie Kerber are o șansă mare de a cuceri trofeul de la US Open. Nu voi subestima niciodată un campion, dacă Naomi Osaka va reveni în formă și se va putea concentra doar pe tenis, atunci poate câștiga", consideră Boris Becker.
Toate meciurile sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport Player, fără reclame sau întreruperi. Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
Internazionali BNL d'Italia
Stefanos Tsitsipas, primul finalist la Roma! Grecul și-a luat revanșa în fața lui Alexander Zverev
14/05/2022 LA 15:19