Articol scris de Timeea Franțescu
Într-adevăr, nivelul de presiune pus asupra lui Djokovic va fi unul ridicat, dată fiind importanța pe care o va avea o posibilă cucerire a titlului. Cu toate acestea, sârbul este un jucător cu experiență, care știe să-și gestioneze emoțiile, avantaj mare pe care îl are în fața tinerilor jucători.
Justine Henin este de acord cu declarația lui Novak de la Australian Open, când acesta susținea despre jucătorii noii generații că "este bine că sunt aici, evoluează, dar nu vor câștiga prea mult".
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 11 ORE
"Cred că are dreptate cu ceea ce a spus, chiar dacă ar fi putut fi interpretat greșit . Nu-i poți lua tot ceea ce a obținut. A dovedit că noua generație mai are încă de lucrat, jucătorii sunt încă emotivi în momentele importante", a declarat aceasta.
"Djokovic rămâne în umbra celor doi rivali"
Chiar dacă este aproape să dețină recordul pentru cele mai multe trofee de Grand Slam și să câștige toate cele patru turnee importante într-un sezon, Justine Henin crede că sârbul nu va avea parte de același nivel de apreciere din partea fanilor de care se bucură Federer și Nadal.
"Vă place sau nu, Novak Djokovic rămâne în umbră și probabil nu va fi niciodată un erou sau un idol pentru fani, nu la nivelul la care o fac Roger Federer și Rafael Nadal."
Experta Eurosport este de părere că odată ce sârbul va deține recordul, acesta va fi detronat cu greu, nu va apărea curând un jucător capabil să cucerească atât de multe trofee de-a lungul carierei.
"Cred că Novak Djokovic este cel care va deține recordul și consider că va fi foarte dificil să fie doborât. Nu vreau să spun că alți jucători nu sunt competitivi, dar nu câștigă oricine 20 de titlturi de Grand Slam în carieră... Sunt mari campioni toți trei și nu se pot compara", susține Justine Henin.
Toate meciurile de la US Open sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport Player, fără reclame sau întreruperi. Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
ACUM 18 ORE
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
ACUM 19 ORE