După ce Serena Williams a anunțat că nu va participa la ediția din acest an din cauza accidentării la tendon, a venit rândul surorii sale Venus, a Sofiei Kenin și a lui Milos Raonic să anunțe că nu vor participa în acest an la New York.
Revenit în luna iulie la Atlanta după o pauză de câteva luni din circuit, Milos Raonic a anunțat că nu va participa la US Open din cauza faptului că nu și-a revenit din cauza problemelor fizice care I-au pus probleme în 2021. Canadianul în vârstă de 30 de ani a s-a mai retras în ultima perioadă și de la turneele Masters 1000 de la Toronto și Cincinnati.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png
US Open
Novak Djokovic, "interzis" la US Open: "Eu pot juca, dar Nole nu? Ridicol!"
17/06/2022 LA 06:03

De pe tabloul feminin vor lipsi Sofia Kenin și Venus Williams

Sofia Kenin (5 WTA), câștigătoarea de la Australian Open din 2020, a anunțat pe contul său de Twitter că nu va participa la ediția din acest an de la US Open după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19.
"Salutare tuturor... Vin cu vești dezamăgitoare. Recent, am fost testată pozitiv cu COVID-19. Din fericire am fost vaccinată, iar simptomele mele au fost destul de ușoare. Cu toate acestea, am continuat să ies pozitivă și, prin urmare, nu voi putea participa la US Open săptămâna viitoare. În următoarele săptămâni plănuiesc să mă refac și să joc bine în această toamnă. Mulțumesc tuturor pentru susținere. Vreau să le urez tuturor jucătorilor mult succes la New York", a scris Kenin pe Twitter.
La câteva ore după ce sora sa, Serena, a anunțat că nu va participa la ediția din acest an de la US Open, a venit rândul lui Venus Williams să se retragă din turneul american. După ce a pierdut în această săptămână în primul tur la Chicago contra lui Su-Wei Hsieh, Venus a anunțat că problemele care i-au dat bătăi de cap toată vara nu o lasă să meargă la New York.
"Nu sunt cele mai bune vești. Mă voi alătura Serenei Williams, lui Rafael Nadal și Roger Federer pe lista accidentaților. Va fi în continuare un US Open grozav și vreau să mulțumesc federației americane pentru wild card. Abia așteptam să particip, dar nu a fost să fie în acest an. Voi reveni!", a scris Venus Williams pe contul său de Twitter.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21