Maria Sakkari și Emma Răducanu luptă în această noapte pentru un loc în finala US Open 2021. Înaintea meciului, sportiva de pe locul 18 WTA a vorbit în termeni laudativi despre tânăra jucătoare care a atras toate privirile la această ediție a Grand Slam-ului american.
Maria Sakkari s-a declarat impresionată de Emma Răducanu, cea care nu a pierdut niciun set în drumul său spre semifinalele US Open. Sakkari a spus că în această noapte nu va conta faptul că sportiva cu origini românești se află mult mai joc în clasamentul WTA.
"Este o nouă jucătoare în turneu, așa că nu știu prea multe despre ea. Evident că face turneul vieții ei. Merită să fie aici. A câștigat toate aceste meciuri și nu m-aș numi favorit.
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
ACUM 13 ORE
Cred că toți avem șanse egale să câștigăm în semifinale și apoi să câștigăm titlul. Aș da 25% din șanse fiecăreia, iar apoi 50% finaliștilor. Suntem cu toții aici cu un motiv. Cu toții jucăm bine. Sunt încântată să joc o a doua semifinală anul acesta.
Simt că jocul meu este mai bun acum decât a fost la Roland Garros. Sunt mai pregătită, dar, așa cum am menționat mai devreme, cu toții avem șanse egale să trecem în finală.
Nu contează că Emma Răducanu este mai slab clasată. Este o jucătoare grozavă. Voi încerca pur și simplu să mă bucur de meci pentru că atmosfera de aici este nebună și foarte frumoasă", a declarat Maria Sakkari, potrivit tennisworldusa.org.
Maria Sakkari a mai jucat în această an o semifinală de Grand Slam, la Paris, unde a ratat accederea în finala Roland Garros după ce a fost învinsă de Barbora Krejcikova, scor 7-5, 4-6, 9-7.
Meciul dintre Emma Răducanu și Maria Sakkari este programat în această noapte, după ora 3:30, și va fi transmis LIVE pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
ACUM 14 ORE
US Open
Emma Răducanu a revenit acasă după triumful de la US Open! Cum a primit-o tatăl ei, Ion
IERI LA 10:54