Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Emma Răducanu, lăudată de Maria Sakkari înaintea meciului direct din semifinalele US Open: "E grozavă"

Bianca Dumitru

Publicat 09/09/2021 la 21:46 GMT+3

Maria Sakkari o înfruntă în această noapte pe Emma Răducanu în semifinala US Open. Înaintea partidei, sportiva din Grecia și-a lăudat adversara, spunând că este sigură că nu va conta faptul că aceasta este mult mai slab clasată.

Emma Raducanu celebrates

Credit imagine: Getty Images

Maria Sakkari și Emma Răducanu luptă în această noapte pentru un loc în finala US Open 2021. Înaintea meciului, sportiva de pe locul 18 WTA a vorbit în termeni laudativi despre tânăra jucătoare care a atras toate privirile la această ediție a Grand Slam-ului american.
Maria Sakkari s-a declarat impresionată de Emma Răducanu, cea care nu a pierdut niciun set în drumul său spre semifinalele US Open. Sakkari a spus că în această noapte nu va conta faptul că sportiva cu origini românești se află mult mai joc în clasamentul WTA.
"Este o nouă jucătoare în turneu, așa că nu știu prea multe despre ea. Evident că face turneul vieții ei. Merită să fie aici. A câștigat toate aceste meciuri și nu m-aș numi favorit.
Cred că toți avem șanse egale să câștigăm în semifinale și apoi să câștigăm titlul. Aș da 25% din șanse fiecăreia, iar apoi 50% finaliștilor. Suntem cu toții aici cu un motiv. Cu toții jucăm bine. Sunt încântată să joc o a doua semifinală anul acesta.
Simt că jocul meu este mai bun acum decât a fost la Roland Garros. Sunt mai pregătită, dar, așa cum am menționat mai devreme, cu toții avem șanse egale să trecem în finală.
Nu contează că Emma Răducanu este mai slab clasată. Este o jucătoare grozavă. Voi încerca pur și simplu să mă bucur de meci pentru că atmosfera de aici este nebună și foarte frumoasă", a declarat Maria Sakkari, potrivit tennisworldusa.org.
Maria Sakkari a mai jucat în această an o semifinală de Grand Slam, la Paris, unde a ratat accederea în finala Roland Garros după ce a fost învinsă de Barbora Krejcikova, scor 7-5, 4-6, 9-7.
Meciul dintre Emma Răducanu și Maria Sakkari este programat în această noapte, după ora 3:30, și va fi transmis LIVE pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo