Bianca Andreescu (7 WTA) continuă parcursul bun de la US Open. Câștigătoarea din 2019 de la US Open s-a calificat în optimile de finală după ce a învins-o pe Greetje Minnen (104 WTA), scor 6-1, 6-2, într-o partidă care a durat o oră și 8 minute.
Primul set nu a avut istoric, Bianca Andreescu câștigând rapid game-urile pe propriul serviciu și reușind două break-uri. Astfel, canadianca s-a impus cu 6-1 în primul set după 24 de minute.
Debutul setului doi a fost mult mai echilibrat decât primul. Andreescu a reușit să câștige pe serviciul adversarei după un game prelungit și a avut probleme apoi în consolidarea break-ului. Aceasta a revenit în cele din urmă de la 0-40 și a dus scorul până la 4-0. Cele două game-uri echilibrate pierdute de jucătoarea din Belgia și-au pus amprenta asupra jocului acesteia, iar Bianca Andreescu a închis partida cu 6-2 în setul al doilea.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
ACUM 10 ORE
Calificată în optimile de finală de la New York, Andreescu o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Petra Kvitova (11 WTA) și Maria Sakkari (18 WTA).
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
ACUM 16 ORE
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
IERI LA 05:16