Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Bianca Andreescu, calificare la pas în optimile de finală de la US Open

Alex Masgras

Actualizat 04/09/2021 la 19:19 GMT+3

Bianca Andreescu s-a calificat în optimile de finală după o victorie categorică în turul al treilea în fața lui Greetje Minnen din Belgia.

Bianca Andreescu | Tennis | Canada | ESP Player Feature (US Open 2021)

Credit imagine: Getty Images

Bianca Andreescu (7 WTA) continuă parcursul bun de la US Open. Câștigătoarea din 2019 de la US Open s-a calificat în optimile de finală după ce a învins-o pe Greetje Minnen (104 WTA), scor 6-1, 6-2, într-o partidă care a durat o oră și 8 minute.
Primul set nu a avut istoric, Bianca Andreescu câștigând rapid game-urile pe propriul serviciu și reușind două break-uri. Astfel, canadianca s-a impus cu 6-1 în primul set după 24 de minute.
Debutul setului doi a fost mult mai echilibrat decât primul. Andreescu a reușit să câștige pe serviciul adversarei după un game prelungit și a avut probleme apoi în consolidarea break-ului. Aceasta a revenit în cele din urmă de la 0-40 și a dus scorul până la 4-0. Cele două game-uri echilibrate pierdute de jucătoarea din Belgia și-au pus amprenta asupra jocului acesteia, iar Bianca Andreescu a închis partida cu 6-2 în setul al doilea.
Calificată în optimile de finală de la New York, Andreescu o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Petra Kvitova (11 WTA) și Maria Sakkari (18 WTA).
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo