Emoțiile și-au spus cuvântul pentru jucătorul venit din calificări, atunci când și-a pierdut serviciul în game-ul de debut al partidei. Un nou serviciu pierdut de Van de Zandschulp la 3-1 pentru Medvedev făcea să pară că rusul va avea o misiune ușoară. Ajuns la 5-2 servind pentru primul set, Medvedev și-a pierdut game-ul, trebuind să muncească serios în jocul următor pentru obținerea primului set. În cele din urmă, după patru mingi de set, favoritul numărul 2 al turneului s-a impus cu 6-3.
În setul al doilea a existat un singur jucător pe teren, iar acela a fost Daniil Medvedev, reușind să se impună fără probleme cu 6-0.
În urma prestației din setul al doilea, rusul părea să aibă o misiune ușoară în drumul său către semifinalele de la New York. După un prim game maraton al setului trei câștigat de rus pe serviciul său, Medvedev și-a pierdut serviciul la 2-2, acesta fiind un moment decisiv în economia setului. Van de Zandschulp a profitat de primea minge de set și a reușit să se impună în manșa a treia cu scorul de 6-4. Acesta a fost primul set pierdut de rus la New York.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
În setul al patrulea cei doi și-au făcut serviciul fără probleme, primul moment delicat apărând pe serviciul olandezului, la 5-4 pentru Medvedev. Acesta a fost nevoit să salveze o minge de set și a egalat la 5. Cu toate acestea, la scorul de 6-5 pentru rus, Van de Zandschulp a servit slab și i-a oferit favoritului numărul 2 alte două șanse de a încheia partida.
Astfel, după 2 ore și 24 de minute, Daniil Medvedev ajunge în semifinalele de la US Open, după victoria în fața lui Van de Zandschulp, jucător venit din calificări, scor 6-3, 6-0, 4-6, 7-5.
În semifinalele de la Flushing Meadows, Daniil Medvedev îl va întâlni pe câștigătorul sfertului de finală dintre Carlos Alcaraz și Felix Auger Aliassime.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44