Stefanos Tsitsipas s-a aflat în centrul atenției la US Open din cauza pauzelor de vestiar luate în urma seturilor pierdute de acesta. Adversarul grecului din primul tur de la New York, Andy Murray, a avut cuvinte dure la adresa lui Tsitsipas, spunând că și-a pierdut respectul pentru acesta.
În turul al doilea, atunci când l-a înfruntat pe Adrian Mannarino, Stefanos Tsitsipas a luat o nouă pauză de vestiar, după ce a pierdut setul al doilea al partidei. Scenariul s-a repetat și în turul al treilea, atunci când grecul pierdea setul al treilea în fața tânărului spaniol Carlos Alcaraz. De data aceasta, pauza lui Stefanos Tsitsipas a fost mai scurtă decât în precedentele tururi, dar publicul din New York nu a ținut cont și l-a huiduit pe grec la revenirea pe teren.

Tsitsipas a aplicat din nou metoda "vestiarul" în meciul cu Alcaraz la USOpen. Incredibil ce a urmat

US Open
Începe US Open 2022. Top 10 lovituri de la ediția de anul trecut de la Flushing Meadows
28/08/2022 LA 20:06

Daniil Medvedev are un sfat pentru Stefanos Tsitsipas

Daniil Medvedev este unul dintre jucătorii care a avut probleme cu publicul de la New York, la ediția din 2019 a turneului de la US Open. Cu toate acestea, rusul a reușit să câștige fanii de partea sa, datorită parcursului bun în timpul turneului, ajungând până în finală, fiind învins acolo de Rafael Nadal.
Întrebat la conferința de presă pe care a susținut-o în urma partidei câștigate în fața lui Pablo Andujar, Daniil Medvedev a fost întrebat de reporterii prezenți de controversa legată de pauzele de vestiar și dacă are vreun sfat pentru jucătorul grec.
"E greu de dat un răspuns pentru că trec foarte multe lucruri prin mintea mea, mi-ai pus o întrebare capcană. Vreau să spun că avem nevoie cu toții să ne schimbăm hainele din când în când. Unii o fac în cinci minute, alții în șase minute, alții în opt minute. La meciul cu Murray (n.r. Tsitsipas) a fost huiduit de spectatori. Măcar, la următorul meci, nu mai sta opt minute la vestiare. Exact asta a făcut.
Dacă vă aduceți aminte, în 2019 am făcut o greșeală. Nu am continuat să fac aceeași greșeală la fiecare meci, altfel publicul nu ar mai fi fost în spatele meu. Acesta este singurul meu sfat pentru el. (Râde) El are propria lui viață, așa că probabil nu va asculta sfatul meu", a spus numărul doi mondial, Daniil Medvedev.
În turul următor de la Flushing Meadows. Daniil Medvedev îl va întâlni pe Dan Evans (27 ATP).
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Djokovic spune aproape sigur "Adio, US Open".Noile protocoale anti-COVID diminuează șansele sârbului
03/08/2022 LA 08:22
US Open
Djokovic se pregătește ca și cum va juca la US Open. Anunțul sârbului și ce le-a transmis fanilor
30/07/2022 LA 16:18