Stefanos Tsitsipas s-a aflat în centrul atenției la US Open din cauza pauzelor de vestiar luate în urma seturilor pierdute de acesta. Adversarul grecului din primul tur de la New York, Andy Murray, a avut cuvinte dure la adresa lui Tsitsipas, spunând că și-a pierdut respectul pentru acesta.
În turul al doilea, atunci când l-a înfruntat pe Adrian Mannarino, Stefanos Tsitsipas a luat o nouă pauză de vestiar, după ce a pierdut setul al doilea al partidei. Scenariul s-a repetat și în turul al treilea, atunci când grecul pierdea setul al treilea în fața tânărului spaniol Carlos Alcaraz. De data aceasta, pauza lui Stefanos Tsitsipas a fost mai scurtă decât în precedentele tururi, dar publicul din New York nu a ținut cont și l-a huiduit pe grec la revenirea pe teren.

Tsitsipas a aplicat din nou metoda "vestiarul" în meciul cu Alcaraz la USOpen. Incredibil ce a urmat

US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52

Daniil Medvedev are un sfat pentru Stefanos Tsitsipas

Daniil Medvedev este unul dintre jucătorii care a avut probleme cu publicul de la New York, la ediția din 2019 a turneului de la US Open. Cu toate acestea, rusul a reușit să câștige fanii de partea sa, datorită parcursului bun în timpul turneului, ajungând până în finală, fiind învins acolo de Rafael Nadal.
Întrebat la conferința de presă pe care a susținut-o în urma partidei câștigate în fața lui Pablo Andujar, Daniil Medvedev a fost întrebat de reporterii prezenți de controversa legată de pauzele de vestiar și dacă are vreun sfat pentru jucătorul grec.
"E greu de dat un răspuns pentru că trec foarte multe lucruri prin mintea mea, mi-ai pus o întrebare capcană. Vreau să spun că avem nevoie cu toții să ne schimbăm hainele din când în când. Unii o fac în cinci minute, alții în șase minute, alții în opt minute. La meciul cu Murray (n.r. Tsitsipas) a fost huiduit de spectatori. Măcar, la următorul meci, nu mai sta opt minute la vestiare. Exact asta a făcut.
Dacă vă aduceți aminte, în 2019 am făcut o greșeală. Nu am continuat să fac aceeași greșeală la fiecare meci, altfel publicul nu ar mai fi fost în spatele meu. Acesta este singurul meu sfat pentru el. (Râde) El are propria lui viață, așa că probabil nu va asculta sfatul meu", a spus numărul doi mondial, Daniil Medvedev.
În turul următor de la Flushing Meadows. Daniil Medvedev îl va întâlni pe Dan Evans (27 ATP).
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44