Daniil Medvedev este pregătit de ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. După ce ediția de anul trecut s-a desfășurat fără spectatori în complexul de la Flushing Meadows, anul acesta spectatorii vor reveni la capacitate maximă.
În anul 2019, atunci când a ajuns până în finala de la 2019, Daniil Medvedev a început cu stângul turneul în ceea ce privește relația sa cu fanii. Cu toate acestea, pe parcursul turneului, relația dintre rus și spectatorii de la US Open s-a îmbunătățit, acesta câștigând mult respect mai ales după finala disputată pe care a avut-o în acel an cu Rafael Nadal.
"TREBUIE SĂ GĂSEASCĂ CEVA CARE SĂ O MOTIVEZE!" DE CE ARE NEVOIE SIMONA HALEP PENTRU A SE IMPUNE LA US OPEN
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52

Daniil Medvedev: "În 2019, am terminat turneul într-o notă bună"

Campionul din această vară de la Toronto a vorbit într-o conferință premergătoare ultimului turneu de Grand Slam despre revenirea fanilor în tribune, dar și despre ediția din 2019, atunci când a avut câteva neînțelegeri cu publicul din New York: "Chiar mă bucur că o să fie capacitate maximă anul acesta la New York. E amuzant pentru că nu mai știu, e greu de spus dacă vor fi aceiași oameni sau dacă lumea își mai aduce aminte ce s-a întâmplat acum doi ani. Sper doar, pentru că am terminat într-o notă bună, să continuăm în același mod. Iubesc publicul din New York. Am avut parte de o experiență deosebită din toate punctele de vedere în 2019. Sunt curios ce se va întâmpla și cum va fi primul meu meci. Voi încerca să joc cât mai bine, să arăt un nivel bun și astfel să îi atrag pe oameni să mă susțină", a spus Daniil Medvedev înaintea debutului la US Open.
În primul tur de la New York, Daniil Medvedev (2 ATP) va juca împotriva veteranului Richard Gasquet (79 ATP) în sesiunea de seară a primei zile de la US Open. Programul transmisiunilor de la US Open îl puteți găsi aici.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
ROD LAVER, ÎNCÂNTAT DACĂ NOVAK DJOKOVIC AR REUȘI "GRAND SLAM-UL" LA US OPEN
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44