Semifinalist anul acesta la Wimbledon, acolo unde a pierdut în fața numărului 1 mondial, Novak Djokovic, Denis Shapovalov venea la New York cu gânduri mărețe. Cu toate acestea, canadianul de pe numărul 10 ATP a fost eliminat de sud-africanul Lloyd George Harris (46 ATP), în trei seturi identice, scor 6-4, 6-4, 6-4.

Denis Shapovalov, dezamăgit de prestația sa de la US Open

US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
În urma partidei în care a fost eliminat de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, Denis Shapovalov a vorbit despre partida din turul trei, acolo unde crede că a fost principalul său adversar.
"Am fost principalul meu adversar astăzi. Am avut probleme cu serviciul și m-am bătut singur. Evident, meciul dovedește asta. Am avut multe șanse în primul set, în al doilea set, în al treilea set, dar am cedat. Este foarte frustrant, dar asta este. Trebuie să muncesc în continuare și să încerc să devin mai bun", a spus după partidă Denis Shapovalov.
Cu toate acestea, canadianul a apreciat și jocul adversarului său, în mod special serviciul lui Harris: "Din punct de vedere al luptei, cred că am făcut o treabă bună. Am revenit în joc și după primul set, și după setul doi. Dar când joci împotriva unui serviciu precum cel al lui Lloyd e foarte greu, știind că nu vei avea multe oportunități de a face break", a mai spus Shapovalov.
În turul următor, Lloyd George Harris îl va întâlni pe Reilly Opelka (24 ATP).
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44