Matteo Berrettini a ratat calificarea în semifinalele US Open, fiind eliminat din competiție de liderul ATP, Novak Djokovic, în patru seturi. După ce și-a încheiat parcursul în ultimul turneu de Grand Slam al anului, italianul a vorbit despre comparația dintre Djokovic, Nadal și Federer, punctând că, deși statisticile arată că sârbul este cel mai bun, el preferă să nu tragă concluzii, alegând să se bucure de ceea ce tenismenii reușesc să facă pe teren.
"Aceasta este întotdeauna o întrebare dificilă pentru mine, deoarece există opinii personale și mai există statistici și realizări. Știu că trăim ceva ce nu s-a întâmplat în foarte mulți ani. Dacă ne uităm la statistici și cifre, Djokovic a reușit ceva ce Nadal și Federer nu au reușit.
Dar toată lumea poate spune că cel mai bun din toate timpurile este unul sau celălalt jucător. Există oameni care cred că McEnroe, Sampras sau Agassi sunt mai buni decât Djokovic. Este ceva subiectiv, ceea ce face sportul să fie grozav.
Roland Garros
Novak Djokovic, dărâmat de ceea ce a trăit în Australia! "95% nu și-ar fi revenit niciodată"
ACUM 8 MINUTE
Cred că a juca împotriva lui Djokovic este o onoare pentru că, în mod cert, trăim ceva grozav. I-am urat noroc în tot ceea ce face. La sfârșitul carierelor celor trei vom putea să le comparăm. Dar eu prefer să mă bucur cu adevărat de ceea ce fac ei pe teren și nu aș putea alege între cei trei", a declarat Matteo Berrettini, potrivit publicației spaniole As.
După ce l-a învins pe italianul care ocupă locul 8 ATP, Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele US Open, acolo unde va da peste Alexander Zverev. Partida este programată în această noapte, de la ora 02:00, și va fi transmisă în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | Încep optimile de finală! Cele mai importante dueluri ale zilei
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Rafa Nadal, nemulțumit de organizatorii de la Roland Garros! Ce reproș are super-campionul spaniol
ACUM O ZI