Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Emma Răducanu, despre atuul pe care îl are în fața adversarelor! Ce a spus înainte de turul 3 al US Open

Bianca Dumitru

Publicat 04/09/2021 la 13:33 GMT+3

Emma Răducanu se pregătește de meciul din turul 3 al US Open, unde o va înfrunta pe Sara Sorribes Tormo, în această seară, după ora 21:00. După accederea în 16-imile Grand Slam-ului american, sportiva a vorbit despre avantjaul pe care îl are în fața adversarelor sale.

Emma Raducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 la US Open după ce a învins-o pe Shuai Zhang în două seturi, scor 2-6, 4-6. După victorie, sportiva cu origini românești a vorbit despre avantajul pe care îl are în fața adversarelor sale.
Jucătoarea de tenis în vârstă de 18 ani a spus că îi place să-și "facă temele" înainte de fiecare meci, adică să se documenteze foarte mult cu privire la sportiva pe care urmează să o întâlnească, fiind astfel foarte bine pregătită în momentul în care pășește pe teren.
Emma Răducanu este de părere că această disciplină de învățare este la fel de importantă precum loviturile pe care le execută.
"Cred că toată lumea are punctele sale forte în joc, dar unul dintre avantajele mele este faptul că am o minte destul de ascuțită. Pregătirea psihică este esențială în jocul meu și una dintre cele mai mari arme ale mele. Cu siguranță m-a ajutat pe teren și voi elabora un plan cu echipa mea.
La acest nivel, nimeni nu are cu adevărat o slăbiciune. Nu te poți opri așteptând o greșeală. Dar există întotdeauna unele lacune pe care le poți găsi și unele lovituri care le crează disconfort adversarelor, așa că încerc să aflu despre ce este vorba. Asta este ceea ce sper să obțin atunci când îmi fac temele", a declarat Emma Răducanu după victoria din turul 2.
picture

US Open 2021: Rezumatul meciului dintre Emma Răducanu și Shuai Zhang

Ce a învățat Emma Răducanu la Wimbledon

Înaintea duelului cu Sara Sorribes Tormo, numărul 41 WTA, Emma Răducanu a vorbit și despre ceea ce a învățat la Wimbledon, primul turneu de Grand Slam în care s-a făcut remarcată, și a mărturisit că este mai bine pregătită fizic acum decât era în urmă cu câteva luni.
"Wimbledon m-a învățat cât de pregătită fizic trebuie să fiu la fiecare meci și atunci, la final, condiția mea fizică m-a dezamăgit. Acum, deși am jucat 4 sau 5 săptămâni, sunt încă extrem de proaspătă și cred că, având în vedere meciurile pe care le-am jucat, am reușit să țin pasul mult mai bine din punct de vedere fizic și cu siguranță acesta este cel mai important lucru din jocul meu.
Nu cred că este mai ușor să joci aici decât la Wimbledon. Pentru mine, să joc în fața unei mulțimi de acasă, la Wimbledon, a fost punctul culminant. Dar îmi place mult aici. Spectatorii din Statele Unite m-au făcut să mă simt ca acasă și foarte binevenită", a adăugat sportiva.
Meciul din turul 3 al US Open dintre Emma Răducanu și Sara Sorribes Tormo este programat în această seară, după ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo