Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții "Fără Rafa și Roger, jucătorii sunt mult mai motivați!" Explicație pentru surprizele de la US Open

Alex Masgras

Publicat 06/09/2021 la 15:14 GMT+3

Ediția din 2021 a turneului de la US Open a adus o mulțime de surprize, atât pe tabloul masculin, cât și pe cel feminin. După prima săptămână de la New York am avut parte de tineri de 18 ani care au eliminat favoriți la titlu și chiar jucători veniți din calificări care au ajuns în săptămâna a doua a turneului.

Rafa Nadal y Roger Federer

Credit imagine: Le Buzz

Frances Tiafoe a fost eliminat noaptea trecută de Felix Auger Aliassime în optimile de finală, scor 6-4, 2-6, (6)6-7, 4-6. Cu toate acestea, americanul de pe locul 50 ATP a avut o dispoziție foarte bună la conferința de presă, vorbind și despre surprizele din acest an. Stefanos Tsitsipas, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, Andrey Rublev, Roberto Bautista Agut, Karen Khachanov sau Pablo Carreno Busta au părăsit devreme turneul de la New York.

33 de partide în cinci seturi până acum la US Open 2021

Un jurnalist i-a scos în evidență că până în acest moment al turneului au existat 33 de partide de cinci seturi și 10 reveniri de la 0-2 la seturi. Întrebat dacă are vreo explicație pentru "haosul" din acest an de la US Open, Tiafoe a spus că unul dintre motive poate fi reprezentat de absența lui Roger Federer și a lui Rafael Nadal. Prin lipsa celor doi titani ai tenisului, restul jucătorilor din circuit au mai multă încredere și fac tot posibilul să profite de absența acestora.
"Sunt mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că nu îi ai pe Roger, Rafa... Restul băieților sunt foarte motivați, vor să dea totul. Cred că acesta este unul dintre motive.
Nivelul tenisului este foarte ridicat. Oricine poate bate pe oricine. Uite, sunt numărul 50 în lume și am ajuns până aici. Jucători veniți din calificări au ajuns până în optimi ca și cum nu ar exista obstacole. Toată lumea e bună. Dacă nu te prezinți la un nivel bun, poți pierde cu oricine.
De asemenea, cred că toată lumea încearcă și mai mult acum, că Roger și Rafa nu participă. Chiar cred asta. Văd în vestiar jucători extra motivați. De exemplu Seppi, e la al 19-lea US Open și își pune și dă totul. Probabil nu ar fi făcut la fel dacă ar fi jucat cu Rafa în turul al doilea, probabil ar fi spus că e gata. E incredibil!", a spus Frances Tiafoe după eliminarea din optimile de finală de la US Open.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo