Frances Tiafoe a fost eliminat noaptea trecută de Felix Auger Aliassime în optimile de finală, scor 6-4, 2-6, (6)6-7, 4-6. Cu toate acestea, americanul de pe locul 50 ATP a avut o dispoziție foarte bună la conferința de presă, vorbind și despre surprizele din acest an. Stefanos Tsitsipas, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, Andrey Rublev, Roberto Bautista Agut, Karen Khachanov sau Pablo Carreno Busta au părăsit devreme turneul de la New York.

33 de partide în cinci seturi până acum la US Open 2021

US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
Un jurnalist i-a scos în evidență că până în acest moment al turneului au existat 33 de partide de cinci seturi și 10 reveniri de la 0-2 la seturi. Întrebat dacă are vreo explicație pentru "haosul" din acest an de la US Open, Tiafoe a spus că unul dintre motive poate fi reprezentat de absența lui Roger Federer și a lui Rafael Nadal. Prin lipsa celor doi titani ai tenisului, restul jucătorilor din circuit au mai multă încredere și fac tot posibilul să profite de absența acestora.
"Sunt mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că nu îi ai pe Roger, Rafa... Restul băieților sunt foarte motivați, vor să dea totul. Cred că acesta este unul dintre motive.
Nivelul tenisului este foarte ridicat. Oricine poate bate pe oricine. Uite, sunt numărul 50 în lume și am ajuns până aici. Jucători veniți din calificări au ajuns până în optimi ca și cum nu ar exista obstacole. Toată lumea e bună. Dacă nu te prezinți la un nivel bun, poți pierde cu oricine.
De asemenea, cred că toată lumea încearcă și mai mult acum, că Roger și Rafa nu participă. Chiar cred asta. Văd în vestiar jucători extra motivați. De exemplu Seppi, e la al 19-lea US Open și își pune și dă totul. Probabil nu ar fi făcut la fel dacă ar fi jucat cu Rafa în turul al doilea, probabil ar fi spus că e gata. E incredibil!", a spus Frances Tiafoe după eliminarea din optimile de finală de la US Open.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44