Novak Djokovic este la șapte meciuri de a scrie istorie la US Open. Sârbul de pe primul loc mondial poate câștiga al patrulea turneu de Grand Slam din 2021, performanță realizată ultima oară de Rod Laver în 1969. De asemenea, Nole îi poate depăși pe marii săi rivali, Rafael Nadal și Novak Djokovic, toți trei fiind la egalitate în acest moment, cu câte 20 de turnee de Grand Slam.

Mats Wilander, sfat pentru Novak Djokovic înainte de US Open

US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 17 ORE
Mats Wilander, expertul Eurosport și câștigător a șapte turnee de Grand Slam, este de părere că Novak Djokovic este favoritul principal la US Open tocmai pentru că este foarte aproape de a realiza performanțe istorice. Mats Wilander a reușit să câștige în anul 1988 trei titluri de Grand Slam, singurul insucces fiind la Wimbledon, acolo unde s-a oprit în sferturile de finală: "Cred că Djokovic trebuie să se gândească mai mult la realizarea Grand Slam-ului, nu la titlul cu numărul 21, că îi poate depăși pe Nadal și Federer. E o șansă cu care nu cred că se va mai întâlni, titlul 21 mai poate fi obținut și în viitor. Am văzut că și în cazul Serenei Williams există o presiune suplimentară în astfel de momente și e foarte greu de gestionat", a spus Mats Wilander.
Fostul mare jucător suedez a mai vorbit înainte de US Open și despre rolul eliminării lui Nole de la Jocurile Olimpice de la Tokyo în ceea ce privește turneul care începe astăzi la New York: "Nu cred că ce s-a întâmplat la Tokyo îl va afecta pe Djokovic, dar poate avea un efect asupra celorlalți jucători. Dacă a reușit Carreno Busta să îl învingă pe Djokovic într-un meci pentru medalie, înseamnă că e mare lucru, ținând cont că Busta nu are armele lui Zverev sau Medvedev. Așa că acum cred că sunt în jur de 70-80 de jucători care cred că au o șansă în fața lui Novak, dar nu cred că asta este o problemă pentru el. Pentru el este doar un meci de tenis. Cu toate acestea, pentru restul reprezintă o șansă să îl învingă", a mai spus Mats Wilander.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
IERI LA 12:43
US Open
McEnroe, întrebat dacă regretă ce a zis de Emma Răducanu şi dacă vrea să îşi ceară scuze
IERI LA 10:16